Reklama:

dziwne objawy.. nie wiem co mi jest.. (24)

wątek zamknięty, nie można dodawać postów

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
04-10-2021, 19:20:30

Treść zablokowana przez moderatora

gość
26-05-2022, 06:41:43

Wyleczyła się pani ? Mam podobnie ale wczoraj to już rekord - uciekałam ze sklepu , zostawiłam wózek , na powietrzu poczułam się lepiej i wróciłam . Mam tak od lat , nasila się w dużym sklepie , nigdy w małym , nie wiem o co chodzi , mam wrażenie że zemdleje nigdy nie zemdlałam . Wczoraj poszłam drugi raz do skepu po chleb , bo zapomniałam , po drodze nabrałam niepotrzebnych rzeczy by na czymś skupić się , by nie robiło mi się niedobrze . Mam ulubiony sklep w którym nie ma dużego ostrego światła , tam czuje się dobrze , ale nie mam światłowstrętu bo nie bolą mnie oczy , ani nie łzawią , w sklepie czy na poczcie nie wiem co zrobić z okularami , na zamianę zdejmie o założę nie wiem o co mi chodzi , zaczynam się denerwować i robi mi się niedobrze - może ktoś coś - generalnie czuje się dobrze tylko czasami zaczynam się bać ze dostanę zawału - nie wiem nawet gdzie mam serce , zaczynam go szukać , panikuje , już widzę sebie ze leżę w tym sklepie trupem , wtedy uciekam -na powietrzu nawet nie rozumem czemu wyszłam . Mam to od lat , już mi od pisania nie dobrze
gość
28-06-2022, 13:03:55

Też wlasnie tak mam od jakiegoś miesiąca . Takie napady strachu że zaraz zemdleje. Choruje na nadczynność tarczycy ale ogólnie wszystkie wyniki w normie kontroluje Tsh ,Ft3 ,Ft4 i tak się zastanawiam o co chodzi. Raz przy takim ataku poszłam do szpitala i odrazu zrobili mi EKG i morfologie (nic niepokojącego nie wykazało ). Jak wejdę do sklepu to wtedy się to nasila.
gość
01-02-2023, 07:53:10

Hej, czy ktoś poradził sobie z tymi objawami? Miałam identycznie przez długi czas, później samo przeszło a teraz znów nie mogę ustać w sklepie

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: