Opisywane objawy jednoznacznie wskazują coś co w terminologii medycznej nazywa się Anxiety Disorder tzn nerwica lękowa - wszystkie objawy idealnie pasują do tego schorzenia a najbardziej rzuca się w oczy tekst - czuje że zemdleję ale NIGDY NIE ZEMDLAŁAM. To najbardziej typowy objaw nerwicy lękowej. Wiem jak to jest bo sam z tym walczę. Każdy atak przychodzi nagle i towarzyszą mu objawy neurologiczno kardiologiczne. Moja szyja staje sie jak skala - nie jestem w stanie nia ruszyc i ta ciagle uczucie bliskiego omdlenia oraz ucisku w klatce piersiowej i trudnosc w oddychaniu, zaburzenia wzroku itd. Polecam skonsulotwać się z dobrym lekarzem - na długofalowe leczenie najlepszy jest Sympramol, który nie uzależnia - pozdrawiam i życzę szybkiego powrotu do zdrowia
Nerwica lękową. Na 100% i nie trać nawet kasy na kolejne badania i lekarzy, udaj się do psychiatry lub psychologa opowiedz o objawach. Ja miałem to samo a raczej mam i z tym walczę ciągle. Zwiedziłem kilkunastu specjalistów, szpitale, zrobiłem mnóstwo badań.. Szkoda czasu było i pieniędzy ale chociaż wiem z czym walczę teraz. Życzę wytrwałości