Marcin, napisłam na @ Z.
angella007 2012-05-04 23:48:44 Chciałabym wszystkim serdecznie podziękować za cenne rady oraz próby wsparcia W tym okresie to dla mnie bardzo wiele.Jesli chodzi o opisanie bólu taty............na początku,po drugiej opercji ból wychodził z biodra i spływał aż do stopy,w tej chwili najwięcej boli pod kolanem od zewnętrznej strony oraz najgorszy ból jest od połowy łydki-zewnętrzna strona- poprzez kostę aż do dużego palca.Podczas leżenia nie boli aż tak mocno ale po wstaniu tata mówi że czuje jak ten ból spływa z góry ku dołowi - silne i bolesne mrowienie oraz w kostce jakby igła przeszywała stopę.Najwięszky ból jest ( z tego co zaobserwowałam)przy wstawaniu i kładzeniu się.Tata ma dwie rehabilitantki,jedna z odziału neurochirurgicznego oraz druga teraz niedawno zatrudniona która po zbadaniu taty,po obejrzeniu dokładnie każdej części lewej nogi(bo ta noga go boli)stwierdziła że pod piętą tata ma zablokowane nerwy który powodują tak dotkliwy ból.Nie wiem czy jest coś takiego możliwe.I w tej chwili wykonuje z tatą ćwiczenia oraz masaże mające na celu odblokowanie tych nerw.Bardzo prosze o jakieś podpowiedzi
gość
Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.
Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.