Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29021)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

Forumowicz
12-06-2013, 12:11:06

Rafu niech moc będzie z tobą -nie daj się.Mozna mieć dola
to wiem z autopsji.Moze jakieś znieczulenie wewnętrzne by pomoglo w dobrym towarzystwie-to bym Ci zalecił.Uczucie rozsypywania tez przerabiałem w trakcie rechabilitacji ale ustało.Trzymaj się i to mocno barku -pozdrawiam --piotr
piotr19 C-5/C-6,C-6/C7,implanty ;Peek Prevail stabilizacja C-5-C6-C7,4 śróby operacja;13.11.2012.
Wtajemniczona
12-06-2013, 18:01:52

Raf
Ty jesteś po operacji ? Kojarzyłam Cię z tym kościotrupem co nie daje się kroić i się rehabilituje .
Ja po operacji lędźwiowego wyszłam po tygodniu i nigdy nie połknęłam tabletki przeciwbolowej .Może dlatego że ja nie miałam iplantów .Może tak będzie u twego ojca .
Karolina
Forumowicz
12-06-2013, 18:08:51

du250669 2013-06-12 20:01:52 Raf
Ty jesteś po operacji ?
Ty tak na poważnie ..... ???

Kojarzyłam Cię z tym kościotrupem co nie daje się kroić i się rehabilituje .
Karolina
kościotrupem byłem 15 lat temu teraz łapię się już dowagi ciężkiej i może tu jest problem.
idę po setę....
"Denerwowanie się to zemsta na własnym zdrowiu za głupotę innych"
Wtajemniczona
12-06-2013, 18:26:09

A kiedy Cię kroili ? A ta seta to rehabilitacja?
Forumowiczka
12-06-2013, 18:32:19

Raf a próbowałeś gdzieś w swojej okolicy zajęć pilates?
Ja zaliczyłam 3, powoli już zaczynam chwytać o co w tym chodzi, chociaż jeszcze nie wszystko robię dobrze, ale cos te ćwiczenia faktycznie dają - przynajmniej u mnie w lędźwiowym, który ostatnio troszkę nawalał.
Babka która nas prowadzi wie że mam implant i jak nie jest pewna jakiś ćwiczeń to mówi mi, ze tych mam z grupą nie robić.
jeden problem - tam są same kobitki :) chociaż, czy to faktycznie byłby dla ciebie problem.....?
możesz też ściągnąć sobie filmy z zajęć pilates z chomików, jest nawet wybór, wprawdzie trzeba zapłacić sms za ściąganie, bo są powyżej 50 MB ale dokładnie tłumaczą. Moze cos z tych ćwiczeń rozluźniających by ci pomogło?
ty się pewnie za dużo stresujesz.... ale jak się dziś nie stresować?
Trzymam kciuki!
Asia
Forumowicz
13-06-2013, 07:48:00

Operacja c4/c5 8.11.2011 więc prawie 2 lata będą ...
Buraczkowa jak się nie stresować pracując 10-14h dziennie , ogarniając 18 pracowników,siostra w zagrożonej ciąży a ojca właśnie w tym momencie kroją na L .
Od miesiąca wybieram się na siłownie tak ogólno rozwojowo ale doby mi brakuje.
Trzyma mnie to , że jeszcze z karabinem na plecach ganiam nocami za dzikami i lisami to sa spacery po kilka km.
A wiecie co mi sie marzy skok naa bandziiiiiii a co ... tak mi się we łbie poprzewracało że jest mi wszystko wsio ryba czy linka się mniej czy więcej rozciągnie
Forumowicz
13-06-2013, 08:17:49

du250669 2013-06-12 20:26:09 A kiedy Cię kroili ? A ta seta to rehabilitacja?
tak, wątroby:)
Forumowicz
13-06-2013, 14:56:30

Witam WAS PERYSKOPKI.Dzisiaj odwiedziłem znajomego jest tydzien po miał robiony c5-c6 na uni w szczecinie przez tego samego operatora co i ja.Czuje się rewelacyjnie.Ciekawe, że blizna na nim to goi się jak na reksiu.Poza tym to jest niemilosiernie goraco zapewne popada.Rafu myslicielu/przenośnia od myśliwego/Dziś mam rechabilitacje 100,moze 200a moze i 300-i gedzie git.Pozdrawiam wszystkich no i nocy bez bólu..........
piotr.......
piotr19 C-5/C-6,C-6/C7,implanty ;Peek Prevail stabilizacja C-5-C6-C7,4 śróby operacja;13.11.2012.
Forumowicz
13-06-2013, 18:40:43

uf ojciec jest na miękko tzn z implantem i obeszło się bez blachy i śrub .
Jest na morfince i już po południu jak troszkę doszedł do siebie prosił o whisky tak więc.... ku rwa powiem wam że tak byłem *** , ze mi się szklanki w oczach zrobiły.....
U ojca miała być masakra w lędźwiach a było nie najgorzej a u mnie miało być lajtowo a było średnio ....
Wniosek - faktyczny stan kręgosłupa widoczny jest tylko i wyłącznie jak się go widzi gołym okiem nie rtg,mri itp.
gość
13-06-2013, 19:24:56

Witam wszystkich
Czytam regularnie co tu piszecie a dziś dodam coś od siebie bo jak tu się nie pochwalić rocznicą ;) dziś minął rok jak leżałam na stole i gmerali w mojej szyjce . Czuję w miarę dobrze w lipcu jadę na dłuższą rehabilitację do sanatorium. Mimo zaliczonej ( nie z mojej winy) tydzień temu kolizji samochodowej czuję się jak na dyskopatkę dobrze. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów ;)
Edyta
Edyta

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: