Witam Cie Bazylio.Od lutego na wszystkich forach czytalam twoje wypowiedzi oraz Pirani,Zosi i wielu innych forumowiczow.20,02,2009 odebralam moj wynik MRI i odrazu skierowanie na operacje odcinka szyjnego.Zdazylam mniej wiecej wyczytac z kad pochodzisz-ale chcialabym z toba porozmawiac a jezeli sie da chcialabym Ci pomoz.O nie ktorych sprawach nie da sie pisac na forum.Chcialabym z toba porozmawiac telefonicznie badz przez skype.bedac ostatni raz u neurologa byly pacjentki nawet z Rabki i innych okolic gorskich co mnie bardzo zdziwilo ale powiedzialy ze przyjezdrzaja tu bo u nich w gorach niema co mowic o takim leczeniu-co bylam bardzo zdziwiona.Jak robilam RMI to tam tez spotkalam osoby z malopolski- Zywiec, Jaworzno.-przyjecia z NFZ- za chwile podzwonie i popytam jak to wyglada albo tomografia .Bardzo prosilabym Cie o kontakt mam na imie Basia i 47 lat mieszkam w IMIELINIE (miedzy OSWIECIMIEM a KATOWICAMI)a lecze sie tez gdzie indziej obecnie u neurochirurga i neurotraumatologa bo ma taka specjalnosc w PSZCZYNIE(prywatnie)po 4 wizytach jestem bez paralizu lewej reki .Moj tel. 0322256568 lub 506127703 lub skype basia1650 Pozdrawiam Cie i wszystkich forumowiczow serdecznie zyczac duzo zdrowka Basia[addsig]