Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29023)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

Początkująca
13-02-2023, 21:47:50

Kurcze z tymi poduszkami to jakaś czarna magia .
Ja miałam dobraną w szpitalu i na początku wszystko super a teraz - ni diaska nie mogę
Na niej spać .
Jak leżę długo to zaczyna mnie aż uwierać i teraz śpię na takiej z Ikei podobno też jakaś zdrowotna ale nie ma tego uwypuklenia na szyję (czy nie wiem jak to nazwać) i chwilowo jest lepiej.
Nie wiem jak u innych ale ja już poduszek ortopedycznych przerobiłam kilka i szczerze powiedziawszy nie trafiłam na taką co by miała same achy i ochy😊
Forumowiczka
14-02-2023, 07:37:09

Zumba123 2023-02-13 22:47:50
Kurcze z tymi poduszkami to jakaś czarna magia .
Ja miałam dobraną w szpitalu i na początku wszystko super a teraz - ni diaska nie mogę
Na niej spać .
Jak leżę długo to zaczyna mnie aż uwierać i teraz śpię na takiej z Ikei podobno też jakaś zdrowotna ale nie ma tego uwypuklenia na szyję (czy nie wiem jak to nazwać) i chwilowo jest lepiej.
Nie wiem jak u innych ale ja już poduszek ortopedycznych przerobiłam kilka i szczerze powiedziawszy nie trafiłam na taką co by miała same achy i ochy😊
Ja przerobiłam też kilka poduszek zanim znalazłam, która m odpowiada. Jam mam poduszkę, która składa zie z trzech warstw pianki z pamięcią memory i te warstwy są obwłuczone takimi delikatnymi bawełnianymi powłoczkami. Dwie warstwy są takie same a ostatnia jest wyprofilowana ortopedcznie. To wszystko jest włożone do takiej zbiorczej poczewki zapinanej z dwóch stron na rzepy.I w zależności od potrzeby wykładam bądź wkładam sobie warstwę- poduszka jest firmy Welpoor i była kiedyś sprzedawana w Jysk.(obecnie już nie jest sprzedawana) Rok temu kupiłam na zapas poduszkę na tych samych zasadach tylko dla dzieci tej samej firmy składającą się z dwóch warstw. Kupiłam dwie sztuki i poprostu złączyłam je. Poduszka jest trochę mniejszą jak dla dorosłych ale spokojnie wystarcza i traktuję ją jako turystyczną i wezmę ja do szpitala. Sprawdź może jeszcze jest w sprzedaży-kosztowała 80 zł
Mojra
Forumowiczka
15-02-2023, 02:48:32

Zumba123 2023-02-13 11:54:51
Zosiu
Kompres zakupiłam
Od dziś zaczynam terapię ciepłem.
Dam znać jakie efekty😊
Forumowiczka
15-02-2023, 02:50:30

Zumba wrzuć nazwę kompresu jaki kupiłaś , napisz czy są jakieś wymiary ? Czy standardowe wielkości dzięki
Forumowiczka
15-02-2023, 02:52:31

Mojra44 2023-02-13 10:19:38
kawo 2023-02-12 10:47:37
Zosia
Zdążyłem .....odczytałem.
Też odczytałam, fajne są też w formie kulek w których jest żel i one super dopasowują się do ciała - Też można w mikrofali ocieplać.
Forumowiczka
15-02-2023, 02:57:42

Nie zdążyłam i nie odczytałam 🥲 wrzućcie info jeszcze raz dzięki . Mojra Ty już przygotowana ?spakowana? Nastawiona psychicznie - pozytywnie ? Dawaj znać 👍
Forumowiczka
15-02-2023, 06:24:43

Halinko, na str 2756 jest w mojej wiadomości przykładowy link do okładu żelowego.
Są różne, ten wrzuciłam jako przykład pokrywającego materiału.
Początkująca
15-02-2023, 08:03:48

Ja kupiłam
TIMAGO
HOT&COLD PACK FOF KNEE Wb-804
WYMIARY :13CM NA 25 CM
Niestety nie mogę wstawić zdjęcia ponieważ wyskakuje okienko że jest zbyt duży rozmiar i nie można przesłać pliku dlatego starałam się dość dokładnie opisać jaki mam😊
Forumowiczka
15-02-2023, 13:01:19

Halina1967 2023-02-15 03:57:42
Nie zdążyłam i nie odczytałam 🥲 wrzućcie info jeszcze raz dzięki . Mojra Ty już przygotowana ?spakowana? Nastawiona psychicznie - pozytywnie ? Dawaj znać 👍
Spakowana a psychicznie jest to stan zaakceptowania stanu rzeczy.
Na razie w pracy muszę się pogarniać a potem w zdalną wkroczyć ale mam nadzieję, że nie na długi czas-zobaczę nic na siłę ale mam jeszcze lędźwiowy w kolejce a to wszystko wymaga czasu. W piątek będę miała świeże badanie RM odcinka L bo w szpitalu neurochirurg, który będzie mnie oprować chce zerknąć.
Już przestałam się zastanawiać poprostu będzie co ma być zapisane.
Mojra
Początkująca
15-02-2023, 16:53:33

Hej Kochani byłam dzisiaj na wizycie i niestety rehabilitacje mam zaczac dopiero za 1.5 miesiaca pocieszajace jest ze kolnierz w domu moge juz sciagac zakladac tylko jak bede wychodzic 3 tygodnie od operacji a ja czuje sie 100 razy lepiej dajcie znac jak bedziecie juz po

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: