Płytki jako takiej nie mam, ale sztuczny dysk jest przykręcony do kręgów. Mam coś takiego

Gość 2022-08-05 09:23:09
A czy przed operacja miałeś jakieś dokuczliwe objawy że strony kregoslupa szyjnego? Co Cię skłoniło do zabiegu?
agnieszka197311 2022-08-01 16:21:52
Aniu, 29 go Mam iść, 30 go zabieg. Na razie gonitwa myśli I zjada mnie strach. Mam nadzieję, że wytrzymam. A napisz jak u Ciebie? Funkcjonujesz jakoś? Bo ja w 7tyg po mam zaplanowany remont w domu, oczywiscie nie ja go będę wykonwac, jednak zaangażowanie jakieś moje być musi. Więc 7 tyg na wydobrzenie, Mam nadzie że wtedy już auto będę prowadzic
agnieszka197311 2022-08-08 13:39:49
A do kiedy Aniu masz zwolnienie? Pracujesz na kompie? A do wynoszenia mebli to kilku facetów się znajdzie. Ja będę palcem wskazującym pracować
Gość 2022-08-12 13:08:10
Witam.
Jestem nowa na tym forum,od dwóch lat zmagam się z bólem kręgosłupa szyjnego .2 tygodnie temu zaczęło mnie boleć pod prawą łopatką, boli mnie też ręka i noga ,czuję w palcach ręki i stopy mrowienie, we wtorek idę prywatnie do masażysty a 20 sierpnia jadę do neurochirurga.Rezonans magnetyczny mam stary bo sprzed roku ,nowy będę miała robiony 26 września.
Myślę o tym żeby zdecydować się na blokadę bólu.Mam 3 przepukliny, dyskopatię,zwężenie krążka.
gość
Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.
Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.