Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29021)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

Początkująca
19-06-2022, 18:18:40

Ania chyba nie w Krakowie, coś mi się kojarzy z Warszawą. Ja mam być w krakowie w szpitalu na Focha
Początkująca
19-06-2022, 20:05:47

Aaaa, to coś mi się faktycznie pomerdało. Bo Ciebie to pamiętam, że w Krakowie i pewnie tym tokiem poszlam.
Początkująca
20-06-2022, 05:28:36

Czekam na obchod miał być jeden implant ale nie wiem czy z płytką.
Ten oiom to przeżycie okropne.
Jestem w Konstancinie-Jeziorna
Lekarze Super i na bloku operacyjnym pielęgniarki bardzo przyjemne i na tym koniec. Łopatka mnie kłuje mam nadzieje,że to minie.
Początkująca
20-06-2022, 06:34:56

Jeden krążek zrobili wszystko w porządku podobno. Łopatka ma prawo jeszcze boleć.
Początkująca
20-06-2022, 06:47:33

No to super, idzie ku dobremu. Pionizuja Cię dziś? A czemu ten oiom tak źle wspominasz?
Początkująca
20-06-2022, 11:00:52

Leżysz o kablowana z każdej strony w ubranku z operacji u mnie akurat porozrywane było z prawej strony :D jakby mnie gwałcili ;). Człowiek leży nie ma nic wpływu bo tylko na wznak w kołnierzu ewentualnie możesz się obrucic na lewy lub prawy bok. Tak się ze stresowalam,że nie moglam siusiu zrobić kombinowali kombinowali,żebym zrobiła nie udało się,musieli mnie za cewnikowac. Pompują cały czas leki ,przeciwbólowe, antybiotyki i raz się odważyłam na morfine trochę pospałam. Ale umęczyłam się tym baaaardzo
Jedna zmiana polegniarek była Super ale druga to katastrofa znajoma nie mogła się o basen do prosić takie lekceważenie pacjenta.
Ja się wczoraj sama z pionizowalam przy pomocy pielęgniarki dzisiaj byłam już rano na kąpieli tego potrzebowałam:)
Ale ogólnie nie masz czego się bać.
Mowia,że czym wcześniej tym lepiej.
Jutro mam wyjść czyli 5 dni w szpitalu.
Początkująca
20-06-2022, 11:25:46

No najgorzej, jak człowiek jest zależny od innych, żeby Ci ktoś basen podał czy cos innego ważnego. Mnie się wydaje, że ja tym OIOMIE bym marzła 🙈 . Ale dobrze, że masz to już za sobą, teraz już tylko powinno być lepiej. A jak już pójdziesz do domu, to u siebie człowiek szybciej dochodzi do siebie.
Początkująca
20-06-2022, 11:42:47

Bardzo się cieszę, że tak piszesz, bo pietra to mam. Czyli możesz już się odrobinę spacerować korytarzem szpitalnym? Caly czas na p/bolowych być musisz?. To że tak piszesz, to dla mnie najlepsza informacja tego dnia
Początkująca
20-06-2022, 12:34:51

Cieplutko mi było opatulili mnie ,żeby nie marzła.
Dzisiaj już byłam nawet w barze szpitalnym na dole chodzę chodzę:)
I leżę sobie odpoczywam na leżąco na płasko można zdjąć kolnierz. A jak się kładziesz na płasko to poduszka tylko do leżenie na boku.
Początkująca
20-06-2022, 13:01:02

A to chociaż tyle dobrze, myślałam że tak leżałaś w tej koszulce i tyle. Super, że już tyle chodzisz. A jak z jedzeniem, nie masz problemu?

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: