Reklama:

Dyskomfort w prawej pachwinie udowej, problemy z erekcją, nerw sromowy? (20)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
23-12-2016, 11:06:44

czy autor wątku może dać jakiś namiar do siebie ???
gość
21-05-2017, 19:43:41

Witam,
Mam podobne objawy co autor wątku - dyskomfort w prawej pachwinie (uczucie parcia, pieczenie, czasami bole promienujące do jąder) oraz znacznie o obniżone libido a także probelmy z erekcja (hormony są ok). Czy ktoś może mi powiedzieć jak wygląda diagnostyka neuralgii ?? Czy są jakies inne problemy neurologiczne które mogą dawać takie objawy jak opisałem wyżej ????
gość
28-06-2017, 11:13:47

Witam mam tez takie objawy jestem z Szczecina gdzie się zgłosić z takim problemem do jakiego lekarza fizjoterapelty iść ????
gość
30-06-2017, 19:14:00

chuba do neurologa a nie fizjoterapeuty
gość
01-07-2017, 11:24:24

zależnie czy o diagnozę czy o terapie się stara
gość
09-11-2017, 18:36:18

Jestem mężczyzną, podejrzewam że również mam neuralgię nerwu sromowego. Jak to diagnozować, leczyć? Czy ktoś mógłby podesłać informacje, ewentualnie jakieś namiary na lekarzy którzy się znają na temacie?
gość
20-11-2017, 15:47:23

W Krakowie jest Klinika, gdzie to leczą.
AZ med centrum leczenia bólu, ul.Zakopiańska 166
tel 530 266 788
świetny lekarz neurolog..polecam
gość
21-10-2023, 19:15:36

Czy komuś udało się wyleczyć na tyle ucisk/uszkodzenie nerwu aby odzyskać sprawność seksualną? Erekcję/orgazm?
gość
13-07-2024, 06:05:05

Część ja jestem kobietą z podobną dolegliwością lekarz ginekolog podczas badania stwierdził zapalenie nerwu sromowego. U mnie objawy to straszne pieczenie krocza jak i pod pośladkami, warg sromowych i ból. Czuje również bol kręgosłupa na samym dole piekący. Przyczyną nie wiem czy jazda rowerem gdzie ostatni raz byłam w zeszłym roku a diagnoza postawiona teraz pod koniec czerwca, czy tak zwany liszaj twardzinowy z którym się zmagam od kwietnia mógł uszkodzić mi nerw. Najgorzej jest gdy dużo chodzę czuje palace pieczenie w jednej wardze sromowej od wejścia do pochwy muszę cały czas ja natłuszczać. Bielizna nieraz mi przeszkadza. Od kwietnia nie chodzę w spodniach bo się nie da. Tydz temu byłam na terapii manualnej dna miednicy u ginekologa. Uciska on od wewnątrz pochwy miejsca mięśnie i ból jest straszny każdy ucisk promieniuje w inne miejsce pośladek, podbrzusze czy kręgosłup. Takie uciskanie trwa z 10 min. Miałam być obolała przez kilka dni po. W dzień zabiegu nic a na drugi szok jakby ktoś mnie w krocze na kopal, ból straszny przy sikaniu i chyba z 30 razy byłam, ból kręgosłupa. Wszystko utrzymuje się jeszcze. Czytałam, że ponoć gdy ból występuje po takiej terapii manualnej skóra mięśnie pomału się regenerują oby to była prawda. A ja mam zapisana ale przez dermatologa witaminę B działa ona na układ nerwowy zobaczcie sobie. Ponoć u mężczyzn również robi się taka terapię mi pozostalo jeszcze 2.
gość
17-07-2024, 15:00:29

gość 13-07-2024, 08:05:05
Część ja jestem kobietą z podobną dolegliwością lekarz ginekolog podczas badania stwierdził zapalenie nerwu sromowego. U mnie objawy to straszne pieczenie krocza jak i pod pośladkami, warg sromowych i ból. Czuje również bol kręgosłupa na samym dole piekący. Przyczyną nie wiem czy jazda rowerem gdzie ostatni raz byłam w zeszłym roku a diagnoza postawiona teraz pod koniec czerwca, czy tak zwany liszaj twardzinowy z którym się zmagam od kwietnia mógł uszkodzić mi nerw. Najgorzej jest gdy dużo chodzę czuje palace pieczenie w jednej wardze sromowej od wejścia do pochwy muszę cały czas ja natłuszczać. Bielizna nieraz mi przeszkadza. Od kwietnia nie chodzę w spodniach bo się nie da. Tydz temu byłam na terapii manualnej dna miednicy u ginekologa. Uciska on od wewnątrz pochwy miejsca mięśnie i ból jest straszny każdy ucisk promieniuje w inne miejsce pośladek, podbrzusze czy kręgosłup. Takie uciskanie trwa z 10 min. Miałam być obolała przez kilka dni po. W dzień zabiegu nic a na drugi szok jakby ktoś mnie w krocze na kopal, ból straszny przy sikaniu i chyba z 30 razy byłam, ból kręgosłupa. Wszystko utrzymuje się jeszcze. Czytałam, że ponoć gdy ból występuje po takiej terapii manualnej skóra mięśnie pomału się regenerują oby to była prawda. A ja mam zapisana ale przez dermatologa witaminę B działa ona na układ nerwowy zobaczcie sobie. Ponoć u mężczyzn również robi się taka terapię mi pozostalo jeszcze 2.
:-

Gdzie Pani ma taką terapię u jakiego lekarza? Miałam te zasztrzyky z vit. B, nic się nie zmieniło

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: