Reklama:

Drętwieje lewa ręka i lewa noga (25)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
21-02-2016, 08:27:10

Gość 2015-03-24 07:26:05
A mnie od jakiś paru tygodni dretwieja lewa noga i ręka mam tez uczucie zimna . Od wczoraj zaczęłam odczuwać skurcze w karku . A co do lewej nogi to robią mi sie siniaki i moje żyły maja dziwny czerwony przerywany kolor. A wszystko zaczęło sie od bólu i drętwienie lewego biodra . Prosze o pomoc
Witaj :) ja tak mam przy boreliozie , dokładnie tak samo :( wiec jesli nic nie znajdziesz to poszukaj tego .zdrowka życzę
gość
28-03-2017, 17:43:05

Witam
Jestem po wypadku samochodowym miałam robiony rezonans magnetyczny z którego wyszło że na poziomie L4/L5 mam niewielkie obwodowe uwypuklenie tarczy międzykręgowej nieznacznie modeluje worek oponowy i dotyka korzeni nerwów L5. Lekarz twierdzi że to nic takiego. Od 4 dni mam opuchniętą prawą rękę i nogę, kończyny są sine i drętwieją. Ręka drętwieje od łokcia po palce zaś noga od kolana po palce u stóp. Czy te objawy mogą dotyczyć urazu wykazanego przez rezonans magnetyczny ? Proszę o odpowiedź trochę się martwię. Z góry dziękuję.
gość
14-08-2017, 21:26:23

karlaene 2012-02-01 12:44:39
mnie noga nie dretwieje,za to lewa reka i to az do łopatki. Nie wiem czt to zmiany reamatyczne czy cios innego. Palcow u reki prawie nie czuje i jak kłade sie spac to musze przykladac ja do zimnej sciany,co to moze byc?
gość
03-11-2017, 13:30:52

Witam boli mnie lewe ramię i drętwieje ręką co może być przyczyną??
gość
02-03-2018, 13:22:50

jestem po operacji kregoslupa szyjnego po zlamaniu piersiowego Th 8 i lordozy ledzwiowego obecnie dokucza mi najbardziej dretwienie calej lewej strony od stop do szyji Bol dretwienie i pieczenie sa wyczerpujace nie moge spac nie czuje polowy swojego ciala Boje sie podpowiedzcie co robic

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: