Reklama:

Dr Jan Talar (92)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
25-09-2016, 09:30:05

Gość 2014-07-22 08:11:42
Człowieku przykro mi z powodu stanu brata ale szkoda pieniędzy na tego człowieka, wciska ludziom bajery, zarabia na ludzkim nieszczęściu, jak był by taki super skuteczny to media ciągle donosiły by o wybudzeniach i oczywiście otworzył by słynny profesor klinikę na której zarobił by kokosy. Niestety jego pozornie autorska metoda - zlepek różnych metod rehabilitacji działa tak samo jak inne metody, kto się ma wybudzić to się wybudzi, a kto nie to żadne cuda nie pomogą. My mieliśmy podobna sytuację 2 razy w rodzinie i niestety profe***k na wciskał bzdur po czym dwoje młodych ludzi tak zmarło. Na początek brat nie wiem w jakim jest stanie ale musi się ustabilizować, zacząć samodzielnie oddychać bo i tak jeżeli się pan zdecyduje to i tak ja leży na ojomie nic pan tymi metodami nie zrobi. Jak już brat będzie stabilny czyli gotowy do wypisu ze szpitala proszę zacząć się starać o o rehabilitację dla niego najprościej załatwić oddział rehabilitacyjny polecam Szpital Jurasza Bydgoszcz, Repty na śląsku, w warszawie na ul Wołoska 137 bynajmniej w tych miejscach przebywała moja siostra. Proszę wpisać w wyszukiwarkę to pan znajdzie listę w pana okolicy. I życzę wiary w wyzdrowienie brata, modlitwa pomaba
A miałeś z nim kontakt? Wiesz cokolwiek o jego pracy?
Bo tak sie akurat składa ze ja go znam. I on nikomu żadnego kitu nie wciska. Szpital który polecasz to wlasnie ten w którym to profesor talar stworzył słynna klinikę. I to on w ciagu 6 lat wybudził w niej ponad 240 osób. Przy czym skuteczność wynosiła 90%. I to są fakty. A media robią tylko szum i nic poza tym.
Proszę nie wypowiadać sie na czyjś temat jak sie nie ma podstawowej wiedzy
gość
08-08-2017, 16:09:44

Witam. Pilnie prosze o namiary do Dr Talara. Tydzień temu pekl w glowie mojej teściowej tetniak o ktorym nie wiedziala i nadal pozostaje w śpiączce. Jestesmy zrozpaczeni. Tesciowa jest niezwykle ciepłą, dobra i uczynna osoba, zawsze wspierała nas wszystkich, a teraz my musimy zrobic wszystko, by do nas wrocila. Błagam o pomoc. Ilona. Moj nr kontaktowy 697194305

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: