Reklama:

dobry lekarz (16)

Forum: Padaczka

Początkująca
06-11-2014, 09:57:32

Witam, czy możecie polecić mi dobrego neurologa z Wrocławia? W sumie nie byłam jeszcze od 5 lat u innego lekarza ale może warto zmienić
Początkujący
06-11-2014, 15:35:48

Witam Nati, a u jakiego byłas? We wrocławiu jest kilku dobrych neyrologów, ale nie ma co ukrywac trzeba liczyć się z kosztami za wizyty, bo na kasę chorych trzeba czekać po pół roku
Komentatorka
06-11-2014, 17:48:59

Znam we Wrocławiu bardzo dobrego neurologa - doc. Bogusław Paradowski, mnie leczył dawno, dużo mi pomógł, po moim wyjeździe do innego miasta, przyjeżdżałam jeszcze na konsultacje. Wiem, że pomógł wielu osobom. Pracuje w jakiejś wrocławskiej klinice i ma prywatny gabinet - tam, niestety trzeba płacić. Możesz sprawdzić w internecie dokładnie. Naprawde polecam
Początkująca
07-11-2014, 09:41:50

Ja nie jestem z Wrocławia, tylko z okolic. Z Wrocławia jeszcze u nikogo nie byłam a tym, że wizyta kosztuje to domyślam się - muszę się z tym liczyć to dziękuję Basiu za pomoc
Początkujący
07-11-2014, 12:19:13

Jak najbardziej Dr. Paradowski jest oki. Poza tym jeszcze Dr. Salamon, Dr.Birski, Dr.Gabryś, Dr. Myśliwiec, Dr. Gruszka ,
To lekarze, których namilej wspominam , bardzo indywidualnie podchodzą do kazdego pacjenta bez teoryzowania dignozy.
Stwierdzaja po prostu konkretnie na podstawie tego co mają na dłoni nie gdybając.
Komentatorka
07-11-2014, 16:00:40

Jest jeszcze dr Marek Nikiel (chyba jest ordynatorem?) i doc (?) Ryszard Podemski. Wszyscy mnie leczyli - są bardzo dobrzy - kompetentni, mają dobry kontakt z pacjentem
Początkujący
08-11-2014, 13:14:41

W wrocławiu jest wielu dobrych neurologów możesz śmiało iść do nich, to dobrzy specjaliści.
Czy [url=http://www.taniedruki.epn.pl/19-wizytowki-plastikowe-z-pcv]wizytówki plastikowe[/url] oraz [url=http://www.taniedruki.epn.pl]kalendarze trójdzielne[/url] będą dobre do biura?
gość
08-11-2014, 21:22:05

Pan Paradowski jest dobrym specjalistą, Pani Alina Niedzielska też jest dobra.
Komentatorka
09-11-2014, 06:25:09

Słyszałam, że jest dużo nowych i też dobrych neurologów - ja pisałam o tych, u których się sama leczyłam. Jak mieszkasz w okolicach Wrocławia, to świetnym specjalistą w Zgorzelcu jest dr Szelążek - też ma swój gabinet.
Początkująca
12-11-2014, 20:47:46

A czy możecie mi jeszcze powiedzieć czy jest to możliwe że kiedyś się wylecze czy nie mam co liczyć na cuda?

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: