Reklama:

Dobra klinika rehabilitacyjna? (20)

Forum: Udary i tętniaki

Początkująca
10-04-2013, 09:22:30

Witam wszystkich. Jakiś czas temu mój mąż przeszedł wylew podpajęczynówkowy. Chciałabym wybrać się z nim w maju/czerwcu do dobrej kliniki rehabilitacyjnej, oferującej zabiegi na poprawę jego stanu zdrowia. Czy ktoś mógłby mi polecić jakąś klinikę rehabilitacyjną z profesjonalną opieką?
Wtajemniczony
15-04-2013, 19:06:57

Witam,
wg opinii zebranych przeze mnie najlepsza jest klinika w Bydgoszczy, z tego, co sie orientowałaem maja tez w ofercie wczasy lecznicze dla chorego i osoby towarzyszącej w Borach Tucholskich.
gość
25-04-2013, 13:48:42

Zależy z jakiego jesteś regionu. W Katowicach Ochojcu Centralny Szpital Kliniczny jest oddział rehabilitacyjny. Tam też prowadzą rehę, są tam również rehabilitanci uniwersyteccy. Polecam ten oddział bo sama już na nim byłam 2 razy. Jestem po dwóch wylewach. Pozdrawiam serdecznie
Wtajemniczony
25-04-2013, 18:57:56

ja jestem z Krakowa, 2 lata temu miałem udar mózgu, najlepiej wspominam rehabilitacje w szitalu wojskowym na Wrocławskiej
gość
29-04-2013, 05:33:02

Mogę polecić Ci Klinikę Rehabilitacyjną Nowy Dwór. Przede wszystkim pracuje tam bardzo dobry zespół lekarzy. Do tego są możliwe różne, indywidualne tryby rehabilitacji oraz konsultacje z lekarzami z różnych dziedzin, m.in. neurochirurgii. Mi taki turnus bardzo pomógł wrócić do życia po przebytej operacji.
gość
04-05-2013, 16:18:22

Nie stać mnie na prywatną klinikę a taka jest chyba w Nowym Dworze. Poszukuję oddziału stacjonarnego z Nfztu
gość
22-05-2013, 13:16:16

O ile kojarzę z NFZ mają podpisaną umowę w CKR- ww.ckr.pl. Możesz spróbować się zorientować, Konstancin też daleko od Nowego Dworu nie jest.
gość
25-04-2014, 09:46:58

Ja chodziłam do kliniki Rehmedis w Warszawie i na prawdę mają fajną i profesjonalną opiekę. Tam rehabilitacja to coś więcej niż tylko ćwiczenia, to także rozmowa i wsparcie :)
gość
15-06-2014, 12:05:17

jerzy.jan 2013-04-25 20:57:56 ja jestem z Krakowa, 2 lata temu miałem udar mózgu, najlepiej wspominam rehabilitacje w szitalu wojskowym na Wrocławskiej
Może obecnie rehabilitacja pourazowa i ortopedyczna?
Mnie w styczniu 2014r z Wrocławskiej w Krakowie /5 Wojskowy Szpital Kliniczny z Polikliniką/, po leczeniu udaru w oddziale neurologii (wspaniali lekarze i pozostały personel. Tragiczne warunki leczniczo-bytowe), na rehabilitację przewieźli do Szpitala Rydygiera w Nowej Hucie. Byłem tam 5 tygodni. Bardzo dobry, nowoczesny Oddział i wspaniali ludzie.
zdrowy już byłem..., i co dalej?. :-)
gość
08-11-2014, 12:06:52

plecam nowy dwor
sa tam najlepsi fachowcy w polsce zwlaszcza Łukasz Zagibajło to brdzo dobry i zetelny czlowiek
pozadrawia strazak

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: