Reklama:

Długotrwałe bóle potylicy/tył głowy + szum w uchu, co robić? (17)

Forum: Neurologia - specjalista radzi, dla pacjenta

gość
23-11-2017, 10:21:12

Ja również mam podobne objawy i nie wiem co z tym zrobić :(
gość
16-02-2018, 09:37:45

Treść zablokowana przez moderatora

Początkujący
30-08-2018, 15:53:20

kazdy kto ma podobne objawy prosze pisac na email: magdapl123@gmail.com albo dzownic pod numer 607138889
gość
01-09-2018, 22:40:54

Neurochirurg może wiedzieć co państwu dolega a nie forumowicze to po pierwsze.kiedy zostanie już wykryte to nie będą państwo tu pytać zwykłych ludzi Nie lekarzy.Od tętniaka po opóźniają aż do glejaka tak wiec zamiast czekać co ludzie tu odpiszą udałby się czym prędzej na rezonans mózgowia z kontrastem następnie na wizytę do neurochirurga jak już wcześniej napisałem.
gość
07-11-2018, 22:49:32

No chyba tytuł to specjalista radzi , gdie są ci specjaliści?
Początkujący
20-05-2019, 07:54:05

Jak najprędzej udać się do neurologa
Pozdrawiam serdecznie https://helpik24.pl
gość
17-02-2021, 13:23:10

Po pierwsze PACJENT: wiek, stan ogólny, historia choroby, obciażenia , leki ; typ pracy; tryb życia Ocena słuchu KONIECZNA PEŁNA KONSULTACJA NEUROLOGICZNA i dalsza diagnostyka Ważne też nadciśnienie, cukrzyca, miażdżyca, zwur kręgosłupa, choroby uszu etc etc Całkiem istotny też nastró i sen pozdrawiam Zapraszam Po co zaraz do Neurochirurga?? dr med specjalista neurolog M Wysocka-Bąkowska Warszawa :-

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

Obrzęk mózgu
Witam mój tata 11 dni temu miał wypadek, upadł bezwładnie na czoło, pierwsza tomografia stłuczenie mózgu, krwiak w okolicy czoła i prawej skroni, większe zagrożenie krwiak czołowy który się nie powiększył po trzeciej dobie, z tego powodu konieczność operacji wstrzymano, krwiak na prawej stronie uległ powiększeniu, obecny obrzęk prawej skroni. W tym czasie tato budził się niestety znacznie pobudzony agresywny leczenie głównie mannitol, leki odbarczajace, 10 doba gdzie zapewniano nas że wszystko co najgorsze za nami, stan taty drastycznie się pogorszył obrzęk pojawił się również na lewej stronie, aby uniknąć problemów z oddychaniem podłączony został respirator, lekarze za dużo nie mówią a jak słyszę że przecież żyje to ręce opadają mamy dalej czekać, proszę czy ktoś może mi wytłumaczyć skąd takie pogorszenie co tam może się dziać w tej głowie że zmiany obrzęku uległy pogorszeniu może zostało coś przeoczone, jakie rokowania w takiej sytuacji czy jest szansa że tata z tego wyjdzie czy już tylko możemy modlić się o cud
gość
Opis MRI-konflikt
Witam. Od kilku miesięcy cierpię na silne bóle głowy,od pewnego czasu doszły zawroty. Po wykonaniu MRI głowy(w zasadzie wszystko dobrze) na końcu opisu jest : Pętla naczyniowa AICA po stronie prawej- predyspozycja anatomiczna do konfliktu naczyniowo-nerwowego z nn.VII-VIII. Czy jest to coś poważnego? Czy powinnam skonsultować się z neurologiem czy neurochirurgiem?
gość
Tomografia głowy
Witam, psychiatra skierował mnie na tomografie głowy. Mam za niedługo wizytę, na opis trzeba czekać 7 tygodni. Czy jest na tym zdjęciu coś niepokojącego?
gość
Porada
Witam. Czy mógłby by mi ktoś przetłumaczyć na ludzki język co to znaczy ? Opis Badania TK
Reklama: