Reklama:

Czy to epilepsja? (64)

Forum: Padaczka

gość
25-11-2012, 22:56:43

przekopiuj od www aż do końca, a słowo kropka zastąp .
wywala link jak wstawiam tak standardowo :)
dobrej nocki
---------------------------------------------------- ‎"Zasady są dla zwykłych ludzi. Geniusze potrafią żyć w chaosie"
gość
26-11-2012, 16:04:45

www.znany lekarz.pl/ranking-lekarzy/neurolog/rzeszow
znany lekarz należy napisać razem i nie będzie wywalać ani gwiazdkować
gość
26-11-2012, 16:47:33

dzieki:)
gość
26-11-2012, 22:21:19

Linkusia,
wyjaśniło się coś z tymi kradzieżami?
Pewnie każdemu coś ktoś kiedyś zwędził :(
Pamiętam akcję, gdy zginęła mi bransoletka. W sumie przez moją nieuwagę, bo myłam ręce na jakiejś imprezie i najnormalniej w świecie zapomniałam zabrać z umywalki.
Bransoletka była dość charakterystyczna i nic dziwnego, że za jakiś czas rozpoznałam ja u jednej ze znajomych - nie była to moja koleżanka (na szczęście), ale koleżanka koleżanki.
Oczywiście wypierała się, ale mój facet (nota bene ofiarodawca bransoletki) wkroczył do akcji i ją odzyskałam :) Jednak panowie się do czegoś czasem przydają ;)
---------------------------------------------------- ‎"Zasady są dla zwykłych ludzi. Geniusze potrafią żyć w chaosie"
Komentatorka
26-11-2012, 22:35:53

Dorotka no popatrz jakie to historie mogą sie ludziom przydarzyć a swoją drogą skuteczność Twojego mężczyzny bardzo dobra
Linkusia może i Ty poprosisz swojego narzeczonego aby porozmawiał z koleżanką ...może będzie równie skuteczny...
:)
gość
26-11-2012, 22:37:00

Basiu,
to chyba kolega był, a nie narzeczony, ale kto wie, kto wie? Może jak będzie skuteczny to zaskarbi sobie przychylność Linkusi i nie wiadomo kiedy na narzeczonego awansuje :D
Dzisiaj humorek mi dopisuje więc bym wszystkich chciała uszczęśliwić :)
gość
26-11-2012, 22:47:17

Dziewczynki kochane:)a nic sie nie wyjasnilo, albo to moje dwie kolezanki, albo chlopak. musze jakims sposobem to sprawdzic zaprosze ,je otworze kosmetyczke a potem bede sprawdzac po spotkaniu czy cos zginelo.Wpadlam na taki pomysl...ee narzeczony to jeszcze nie jest ale skutecznie mu truje glowe na temat pierscionka... to juz mowi ze do konca tego roku gdzies na swieta mi sie oswiadczy:)mam nadzieje:)
gość
26-11-2012, 22:51:40

:D
długo jesteście ze sobą? Wspiera Cię jakoś przy tych twoich sensacjach zdrowotnych?
gość
26-11-2012, 22:54:19

juz dwa lata przeszlo:)nie powiem jak mi cos dolega czy mi sie pogorszy kaze mi isc do lekaraz od razu.ale tak ogolnie jest kochany. a ty masz dzieci, meza?skad jestes?
gość
26-11-2012, 22:57:06

mężatka, syn-student I. roku, stolica :)
A ten przyszły narzeczony to ten Mirek, bo już się pogubiłam? :)

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: