ja jako dziecko przeszlam sladowe zapalenie opon mozgowych i zaraz po tej chorobie pojawiły sie pierwsze ataki utraty przytomnosci.
No widzisz Dorotka jak to nieraz w zyciu sie układa.
linkusia18 2012-11-25 01:03:00 racja najpierw trzeb znalesc dobrego lekarza a o to nie latwo w mniejszej miejscowosci. moja kumpela tez leczy sie na padaczke, ale zapis eeg ma zawsze w normie.a leczy sie juz od dziecka od 4 lat.Leki bierze dalej, bo boi sie napadow.
linkusia18 2012-11-25 14:43:18 no w sumie. ale jescze dzsiaj mi sie zrobilo slabo nie wiedzialam co sie ze mna dzieje odcielo mnie i upadalam, chlopaki mieli ze mnie ubaw, ami samej zrobilo sie glupio....zdenerowalam sie wczesniej bo rozmawialam z kolezanka, zginal mi dobry korektor do twarzy.A juz wczesniej mi cos ginelo z rok temu puder i podklad z inglota, dwie kredki a teraz korektor.Nikt do mnie nie przychodzi oprocz kolezanek i kumpla(Mirka znam od niedawnaale jak go nie znalam jeszcze wczesniej mi cos ginelo)przeszuakalam caly dom, nie ma mowy ze gdzies zostawilam kosmetyki.Moja mama mi mowila ze to moze by ktos z moich kolezanek ale nie wierzylam.A dzisiaj spotkalam Magde jak wracala z kosiola i jej mowie, ze ktos mi kradnie rzeczy, a ona do mnie ze mama.a potem nagle dodala musze isc bo mi sie nie chce stac i mi zimno.A cieplo bylo... nie wiem juz czy mam schize czy dobrze podejrzewam.
gość
Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.
Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.