Reklama:

Czy są jakieś sposoby na złagodzenie aury? (2032)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

Komentator
29-01-2012, 18:17:28

dorota389 2012-01-29 19:11:15 Traper...a Ty? Jesteś bezrobotny...wpłaciłeś gdzieś komuś grosik? Czy potrafisz tylko kłapać jak stara przekupa?
Po prostu nie znosze takich afiszantow z Bozej laski,co dmuchaja siebie jak balon a nieznaja ludzi i ich sytuacji.
Pompuje siebie jak balon kosztem innych. tym jakby byl prawdziwym facetem to by nie zostawial tu Ciebie na polu walki tylko sam odpowiedzial na moje argumenty ,czy tak postepuje prawdziwy facet"?
Zostawia kobiete samej sobie?
I chowa glowe gdzies na facebooku?
Dla mnie to zenada i dla Ciebie tez powinna byc.
Komentator
29-01-2012, 18:20:09

Co do pieniedzy to nie zarabiam duzo ,starcza na oplaty i troche,wszystko teraz drogie jest,takie teraz czasy Dorotko.
Forumowiczka
29-01-2012, 18:22:16

traper777 2012-01-29 19:08:20
kowalowa 2012-01-29 19:04:27 Traper
tym bardziej ze nierktorzy sa tu bezrobotni a serca nie przelicza sie na pieniadze.
Co ten twoj cytat miał znaczyc,o jakie pieniadze ci chodzi bo teraz juz wogole straciłam watek ehheheeh
Szman wymagal dowodow wplaty od tych ktorzy sie nie podlizuja jak on ,a przeciez wiadomo ze tu na forum sa osoby bezrobotne ja znam 2,wiec wymagac od ludszi dowody wplaty kiedy sie nawet nie zna ludzi i sytuacji jakie sa,a to po prostu glupota i dno.
Już 3 dni przytaczasz te "dowody wpłaty" , na ile dni czy tygodni się nastawiłeś? I już nie obrażaj forumowiczów, twierdząc ,ze wszyscy idą za głupotą. Czy Ty myslisz ,ze masz do czynienia z z dzieciakami , czy głupcami? Tu są ludzie ,którzy myslą logicznie i chcą porady,pomocy ,którą to można było tu uzyskać puki się nie wtrąciłeś i każda wypowiedz Ci nie pasuje. Jak nie pasi to się nie odzywaj i znowu wróci dawna atmosfera. Bo zachowujesz się jak przekupka na targu.
Forumowiczka
29-01-2012, 18:23:58

traper777 2012-01-29 19:17:28
dorota389 2012-01-29 19:11:15 Traper...a Ty? Jesteś bezrobotny...wpłaciłeś gdzieś komuś grosik? Czy potrafisz tylko kłapać jak stara przekupa?
Po prostu nie znosze takich afiszantow z Bozej laski,co dmuchaja siebie jak balon a nieznaja ludzi i ich sytuacji.
Pompuje siebie jak balon kosztem innych. tym jakby byl prawdziwym facetem to by nie zostawial tu Ciebie na polu walki tylko sam odpowiedzial na moje argumenty ,czy tak postepuje prawdziwy facet"?
Zostawia kobiete samej sobie?
I chowa glowe gdzies na facebooku?
Dla mnie to zenada i dla Ciebie tez powinna byc.
Gwarantuję że większego bufona od Ciebie nikt tu nie widział do tego nie grzeszysz kulturą osobistą ,Szman usunął się żeby dać Ci pole do popisu i....popisałeś się gratuluję królu zarozumialców
Forumowiczka
29-01-2012, 18:25:22

traper777 2012-01-29 19:20:09 Co do pieniedzy to nie zarabiam duzo ,starcza na oplaty i troche,wszystko teraz drogie jest,takie teraz czasy Dorotko.
Symboliczna złotówka to dla Ciebie straszny wydatek?
Cóż...nie liczy się kwota a serce
Komentator
29-01-2012, 18:27:50

gosia1954 2012-01-29 19:22:16 Już 3 dni przytaczasz te "dowody wpłaty" , na ile dni czy tygodni się nastawiłeś? I już nie obrażaj forumowiczów, twierdząc ,ze wszyscy idą za głupotą. Czy Ty myslisz ,ze masz do czynienia z z dzieciakami , czy głupcami? Tu są ludzie ,którzy myslą logicznie i chcą porady,pomocy ,którą to można było tu uzyskać puki się nie wtrąciłeś i każda wypowiedz Ci nie pasuje. Jak nie pasi to się nie odzywaj i znowu wróci dawna atmosfera. Bo zachowujesz się jak przekupka na targu.
Sluchaj ,jezeli caly czas mnie ktos zaczepia i pisze teksty tak jak Dorotka,albo robi zarzuty to odpowiadam na te zarzuty,czasem prowokacje takie jak np od goscia, tekstami i argumentami ,tyle mam do powiedzenia.
Skoncza sie zarzuty i prowokacje to ja tez przestane odpowiadac,proste.
Komentator
29-01-2012, 18:30:15

dorota389 2012-01-29 19:23:58
Gwarantuję że większego bufona od Ciebie nikt tu nie widział do tego nie grzeszysz kulturą osobistą ,Szman usunął się żeby dać Ci pole do popisu i....popisałeś się gratuluję królu zarozumialców
{Pocztaj jego ostanie teksty na bezsennosci,tam masz cala litanie,tekstow,bylem madrzejszy i juz na te epitety nie odpowiadalem zbytnio.
No tak zapomnialem zeTy wierzysz w kazde jego slowo,coz nic na to nie poradze.heh
Nie skomentuje tego dalej....
Forumowiczka
29-01-2012, 18:36:07

traper777 2012-01-29 19:30:15
dorota389 2012-01-29 19:23:58
No tak zapomnialem zeTy wierzysz w kazde jego slowo,coz nic na to nie poradze.heh
Nie skomentuje tego dalej....
Jak widzę jeszcze niczego nie powiedział natomiast Ty stek bzdur i kłamstw nie potwierdzonych ponieważ zaznaczam jeśli kogoś nie znasz nie waż się o nim mówić. Twoje zagrywki są poniżej ludzkiej godności i dobrego smaku,pokazałeś kim jesteś i sądzę że nikt już się nie nabierze na Twoje puste słowa
Forumowiczka
29-01-2012, 18:41:28

traper777 2012-01-29 19:27:50
gosia1954 2012-01-29 19:22:16 Już 3 dni przytaczasz te "dowody wpłaty" , na ile dni czy tygodni się nastawiłeś? I już nie obrażaj forumowiczów, twierdząc ,ze wszyscy idą za głupotą. Czy Ty myslisz ,ze masz do czynienia z z dzieciakami , czy głupcami? Tu są ludzie ,którzy myslą logicznie i chcą porady,pomocy ,którą to można było tu uzyskać puki się nie wtrąciłeś i każda wypowiedz Ci nie pasuje. Jak nie pasi to się nie odzywaj i znowu wróci dawna atmosfera. Bo zachowujesz się jak przekupka na targu.
Sluchaj ,jezeli caly czas mnie ktos zaczepia i pisze teksty tak jak Dorotka,albo robi zarzuty to odpowiadam na te zarzuty,czasem prowokacje takie jak np od goscia, tekstami i argumentami ,tyle mam do powiedzenia.
Skoncza sie zarzuty i prowokacje to ja tez przestane odpowiadac,proste.
Słuchaj no człowieku nie jestem idiotką i trochę lat przezyłam na tym świecie ale tak zatwardziałych u......ców to niewielu jest na tym świecie ,którym nikt i nic nie pasuje i sami podsycają swoją agresję ciągle analizując jakieś słowo, a do błędów nie potrafią sie przyznać. Spójrz trochę dalej niż czubek włąsnego nosa i nie powtarzaj w koło JA,JA,JA ,bo ja wiem ,bo ja umiem ,musisz umieć dostrzegać innych ludzi a nie tylko ich oceniać i uświadamiać im jak mają mysleć,mówić i robic. No dla mnie to jest " proste" i widzę ,że dla innych też ,ale dla Ciebie to jest puste słowo. Napisałam to co JA myslę i wolno mi ,mam do tego prawo /do własnego zdania/ więc nie rozpoczynaj znowu ataku na mnie .Jeżeli moja wypowiedz Ci się nie podoba ,a masz prawo mieć inne zdanie, to nie musisz krytykować mojej wypowiedzi tylko przyjąć ją do wiadomości.
Komentator
29-01-2012, 18:41:42

dorota389 2012-01-29 19:36:07
Jak widzę jeszcze niczego nie powiedział natomiast Ty stek bzdur i kłamstw nie potwierdzonych ponieważ zaznaczam jeśli kogoś nie znasz nie waż się o nim mówić. Twoje zagrywki są poniżej ludzkiej godności i dobrego smaku,pokazałeś kim jesteś i sądzę że nikt już się nie nabierze na Twoje puste słowa
Wystarczy mi to co napisal wczesniej mn. jego prowokacje wobec mnie,oraz tekst o wplatach i jaka stosuje retoryke ,czy stosuje gry slowne itd...po tym tez mozna poznac czy ktos gra ,jakich uzywa slow i w jaki sposob,faceci maja swoje sposoby na kobiety,a raczej dupki,zeby zaczely wierzyc w bajki,grajac na emocjach,a maja rozne metody.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: