Ah te nasze babski rozterki,mamy ich mnostwo hhehehe wiem cos na ten temat:)
Dabaj o zdrowie mala bo to jest najwazniejsze:)
Kochana ten twoj bol to stres,pewnie mało spisz musisz odpoczywac jak najwiecej,bo mi padniesz dorcia:(
A teraz kochana opowiesci z sesji miska Biofeedback
a wiec: Usadzili go w wygodnym fotelu,przed monitorem plazmowym heheh:) Z tego co tesciowa mowiła a mowiła szybko to właczyli mu gre edukacyjna,wogole byl popodłaczany kabelkami do głowy heheh kosmita,ta gra ktora mu właczyli on kierował falami mozgowymi,nie poszło mu to najgorzej jak stwierdził lekar zw tej grze byl drga i stał ludzik pan dokor kazał michałowi zaprowadzic tego ludka do domku ktory sła na koncu drogi,kurde to dziwne ale Michał siła woli mozgu zaprowadził ludka do domku:)
Czyli mysli racjonalnie i swiadomie tego chceili sie dowiedziec co mu w głowie siedzi:)
Podobno te zabigi maja na celu usprawnianie wyłaczonych obszarow mozgu a wyłaczeniem tych obszarow ktorych jest za duzo i sa w niczym nie potrzbne tak zrozumiałam skomplikowana sprawa jak dla mnei moja droga wiem ze pomaga ta terapia:)
Masakra dora sama nie wiem co o tym sadzic musisz udac sie na taka sesje i mi opowiedziec dokładniej bo ja nic nie kumam:)