Reklama:

Czy potrzebna operacja (14)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

Początkujący
11-10-2018, 06:30:16

Miałem mieć we wrześniu operację ale coś się nie udało dotrzymać terminu, generalnie termin pokrywał się z końcem świadczenia rehabilitacyjnego ale go nie dostałem bo szanowny ZUS stwierdził że mi nic nie jest i nie potrzebuje operacji podczas komisji w lipcu. Chciałem też złożyć papiery na rentę no ale skoro według nich symuluje to odpuściłem. A tu mam nadzieję na rozwianie wątpliwości odnośnie słuszności przeprowadzenia owej operacji, a zresztą sam też na nią czekam bo już mam dosyć tego ciągłego bólu i siedzenia w domu. Byłem osoba można powiedzieć wysportowana, silną nie potrzebowałem pomocy przy przesunięciu czegokolwiek czy nawet wniesieniu zakupów, chodziłem na siłownię regularnie, pomagałem w domu a teraz większość czasu leże żona sama nosi zakupy a we mnie się aż gotuje że nie mogę jej pomóc, iść do pracy bo to ja powinienem pracować a tu jeszcze dodatkowo musi dorabiać. Mam już poprostu dosyć przez to wszystko doszła nerwica lękowa leczę się również u psychiatry przyjmuje leki. A tu jeszcze wielcy lekarze orzecznicy twierdzą że mi nic nie jest co samo przez się świadczy o tym iż myślą że symuluje.
Początkujący
11-10-2018, 06:31:46

Treść zablokowana przez moderatora

gość
06-11-2018, 18:33:07

czego oczekujesz?
gość
16-12-2018, 14:31:01

Rozumiem

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

gość
Uszkodzone nerwy w głowie
Dzień dobry, Czy aktualnie jest na forum osoba, która jak w tytule ma uszkodzone nerwy w głowie? Jak z taką chorobą radzicie sobie zawodowo jeśli jedyną realną pomocą sobie jest próba ochrony uszkodzonych nerwów przed wiatrem..? Pytam, bo nie rozstaje się z nakryciem głowy (jedynie w lato). Jeśli leki, zabiegi i operacje nie przynoszą trwałej ulgi a jedynie tymczasową to jak sobie radzicie?
gość
Bardzo bym prosiła o poradę.
Mama ma 60 lat choruje od roku, ręce opadają od poniedziałku zaczęła rehabilitację domową. Mam dziecko 10 letnie on na to wszystko patrzy jak mama robi się nie znośna nawet tramal nie pomaga na ból nóg.
gość
Zaniki korowe
Witam mam 46 lat i ostatnio neurolog wysłała mnie na badania z powodu bólów głowy które męczą mnie od ponad 20 lat i wyszło coś takiego z badania:/ kazała powtórzyć za rok ale chciałem zapytać czy ktoś może miał coś podobnego?
Reklama: