Reklama:

Czy ktos pomoze:kregozmyk,przepuklina,przewezone tarcze miedzykregowe :((( (16)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
28-07-2016, 10:21:20

zawsze można spróbować wszystkiego co nie wymaga krojenia, a decyzję o operacji podjąć jako ostateczność, więcej informacji prześlę na pocztę
gość
28-07-2016, 10:40:43

sadi@g.pl
gość
27-08-2016, 12:28:06

No i po bólu, jestem już po operacji (23.08)dole w postaci nerwobóli minęły, chodzę trochę sztywno i nie mogę się schylić, mam nadzieję że w niedługim czasie to minie.
gość
11-09-2016, 19:40:05

No i po bólu, jestem już po operacji (23.0dole w postaci nerwobóli minęły, chodzę trochę sztywno i nie mogę się schylić, mam nadzieję że w niedługim czasie to minie.
Witam gdzie miałeś ta operacje i jak teraz się czujesz i jaka metodę miałeś zastosowana?
gość
07-03-2017, 17:05:42

ja mam ploblem z kregozmykiem i raz byłem zoperowany i miałem zrobione odbarczenie nerwów ale to nic mi nie pomogło teraz jeszcze jedna operacja sa to sruby tytanowe i wymiana dysku na implant i bede miał to robione otwock szpital prosze o porade co mam z tym fantem zrobic czy się zgodzic
gość
07-03-2017, 17:07:57

wiadomosc prosze na poczteszkop998@wp.pl z góry dziekuje i pozdrawiam

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

gość
Proszę o pomoc
Dzień dobry mam pytanie czy to jest swardzenie rosiane
gość
Uszkodzone nerwy w głowie
Dzień dobry, Czy aktualnie jest na forum osoba, która jak w tytule ma uszkodzone nerwy w głowie? Jak z taką chorobą radzicie sobie zawodowo jeśli jedyną realną pomocą sobie jest próba ochrony uszkodzonych nerwów przed wiatrem..? Pytam, bo nie rozstaje się z nakryciem głowy (jedynie w lato). Jeśli leki, zabiegi i operacje nie przynoszą trwałej ulgi a jedynie tymczasową to jak sobie radzicie?
gość
Prośba o pomoc
Dzień dobry, Jestem studentką pedagogiki o specjalności WWR i w przyszłym roku będę bronić pracy magisterskiej. Praca będzie dotyczyć dzieci z afazją i potrzebuję 2 przypadków do porównania z innymi, które już posiadam. Jednym z przypadków jest moja córka, która uczęszczała do poradni p-p. To ze względu na nią wybrałam taki kierunek studiów. Chciałabym prosić o wgląd do dokumentacji dziecka, oczywiście za zgodą rodzica. Żadne dane nie będą upublicznione. Bardzo proszę o pomoc w poszerzaniu wiedzy innych rodziców i specjalistów. Będę bardzo wdzięczna za każdą informację. Z poważaniem, Dorota Kozak
gość
Torbiel rathkiego lub plata tylniego
Ratunku!!! Bole glowy i oczu mgla przed oczami coraz częściej bole glowy,wymioty co drugi dzień... Zaraz się wykończę w oczekiwaniu neurologa a gdzie jeszcze rezonans... Torbiel od 4 lat
Reklama: