Reklama:

Czy cierpisz na zawroty głowy? (15)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

gość
07-01-2013, 19:15:43

witam ma 15 lat od jakiegoś czasu miewam częste zawroty głowy. od tygodnia jestem na antybiotykoterapii z powodu bólu gardła, kaszlu i zapalenia zatok po 7 dniach pojawiła sie u mnie ból lewego ucha z towarzyszącym silnym bólem głowy i żuchwy po 2 dniach ból ucha ustał lecz ból głowy nie , a zawroty głowy sie nasiliły głowa boli na lewym uchem , z tyłu głowy i skronie. nie pomagają leki przeciw bólowe . co powinnam zrobic??
Początkująca
08-01-2013, 11:23:07

Ja rowniez mam tzn mialam bole glowy przez ok 2 lata i po praeprowadzeniu wszystkich badan wraz z rezonansem, okazalo sie ze mam to na tle nerwowym, ból w pulsach byl n ie do zniesienia, teraz jest lepiej bóle są dużo mniejsze i rzadsze, nerwy robią cuda z człowiekiem...
gość
12-01-2013, 18:49:02

Witam. Mam na Ala. 18 lat
od pewnego czasu zle sie czuje, raz na w-fie zaslablam (przez co rozcielam sobie reke), czasami gubie swiadomosc (czyli zawieszam sie, nie wiem gdzie jestem, nie wiem co robie), mam ciesnienie 90/60, czasami bol serca- jest on silny i nie moge wtedy zlapac oddechu. Jestem bardzo nerwowa, mam problemy z pamiecia, koncentracja. Mialam wypadek - po ktorym EEG nic nie wykazalo. Odtatnio mam wrazenie ze schudlam. Mam dosyc duzo nerwow, czesto placze, nie radze sobie z problemami, nie widze wyjscia z trudnych sytuacji. nie mam sily zyc(wstawac rano, isc do szkoly, podejmowac wazne decyzje) nie mysle logicznie, tak jakbym wcale nie myslala. czy moga pamnstwo cos poradzic? do neurologa jestem umowiona niedlugo
gość
04-02-2013, 02:42:18

czesc Ala - ja mam 32 lata i całkiem podobne objawy. Pisałaś, że idziesz do lekarza - i co on powiedział ?
06-02-2013, 09:51:37

Mi sie zdarzaja zawroty glowy, szczegolnie na zmiane pogody.Przyczyna prawdopodobnie jest wylew sprzed 11 lat.
Z lekarstwami natomiast bylbym ostrozny, nie kazdemu to samo pomaga, a tabletki moga narobic wiecej szkody, niz pozytku
Rafal

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: