Reklama:

chrobotanie w głowie (16)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
26-10-2018, 16:34:43

Tez proszę o informację irenee1@wp.pl
gość
10-11-2018, 20:06:50

Treść zablokowana przez moderatora

gość
06-06-2019, 23:04:14

No i co go było,jest? Mogliście napisać bo tez to mam. Często mam.przy tym mdłości.
gość
09-06-2019, 10:12:50

Również poproszę informację co to może być bo tysiące specjalistów A żadnej diagnozy. Będę wdzięczna za info na maila magda-carmen@wp.pl
gość
26-07-2019, 20:44:40

Również proszę o informacje co to może być. Justaa7@interia.eu
gość
25-03-2022, 20:47:21

Ludki kochane, tak się objawia choroba zwyrodnieniowa kręgosłupa szyjnego. Tak jak ktoś napisał, z wiekiem będzie postępować. Jak dołączają drętwienia, trzeba zrobić rezonans kręgosłupa, bo może być ucisk na rdzeń lub korzenie i konieczna operacja.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

gość
Wynik TK??
Dzień dobry. Odebrałam dzisiaj wynik TK głowy. Opis jak niżej : Dostępne w badaniu struktury mózgowia i przestrzenie płynowe przedstawiają się typowo. AYMETRIA SZEROKOŚCI ROGÓW SKROBIOWYCH - PRAWY SZERSZY 7 MM. Układ komorowy mózgu nieposzerzony, bez cech przemieszczenia. Struktury kostne typowe. Moje pytanie - co oznacza ten fragment o asymetrii szerokości rogów? Czy to coś strasznego?
gość
Prośba o pomoc
Dzień dobry, Jestem studentką pedagogiki o specjalności WWR i w przyszłym roku będę bronić pracy magisterskiej. Praca będzie dotyczyć dzieci z afazją i potrzebuję 2 przypadków do porównania z innymi, które już posiadam. Jednym z przypadków jest moja córka, która uczęszczała do poradni p-p. To ze względu na nią wybrałam taki kierunek studiów. Chciałabym prosić o wgląd do dokumentacji dziecka, oczywiście za zgodą rodzica. Żadne dane nie będą upublicznione. Bardzo proszę o pomoc w poszerzaniu wiedzy innych rodziców i specjalistów. Będę bardzo wdzięczna za każdą informację. Z poważaniem, Dorota Kozak
gość
Początek diagnostyki
Witam , zmiany wykryte w sumie przypadkowo w RMagnetycznym w odcinku lędźwiowym 1.5mm prawdopodobnie wyściolczak. Był robiony RM głowy, RM kręgosłupa szyjnego i piersiowego 6 m-cy temu ( czysto ) odebrane wyniki teraz samego lędźwiowego ponownie i 1.5mm taki sam jak pół roku temu wynik... Co dalej? Jakie są dalsze postępowania... Oczywiście neurolog i neurochirurg będzie konsultacja Ale jak to co robić na co się nastawić ??
gość
Zaniki korowe
Witam mam 46 lat i ostatnio neurolog wysłała mnie na badania z powodu bólów głowy które męczą mnie od ponad 20 lat i wyszło coś takiego z badania:/ kazała powtórzyć za rok ale chciałem zapytać czy ktoś może miał coś podobnego?
Reklama: