Reklama:

choroba mięśni (26)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

Początkujący
30-05-2009, 07:55:00

witam,ja od blisko dwoch lat mam problemy z łydkami bolą mnie i nie moche normalnie funkcjonowac i chodzic, bolą mnie bez przerwy czy jest jakis szpital(klinika) ktora zajmuje sie takimi dolegliwosciami. Jestem z poza warszawy i nie orientuje sie prosze o jakas pomoc lub podpowiedz jesli ktos byłby taki życzliwy to prosze mi podać jakieś informacje moje gadu gadu to 1174894 z gory dziekuje

nihat23
gość
01-06-2009, 09:05:00

A znasz może numer telefonu do dr Łusakowskiej?
gość
02-06-2009, 11:09:00

A ta pani doktor Łusakowska ma jakiś prywatny gabinet? Jeśli tak, to dałbyś namiary??
Początkujący
02-06-2009, 21:09:00

jeśli zadzwonisz na recepcję i poprosisz to ci podadzą numer do Łusakowskiej
Ja poszukam też bo mam gdzieś zapisany
Miśkowicz Paweł
gość
07-02-2010, 19:21:11

Moja żona leczy się na miopatię już siedem lat.Na początku jeżdziliśmy na Banacha do przychodni NFZ ale od jakiegoś czasu rejestracja telefoniczna jest prawie niemożliwa więc jeżdzimy prywatnie.W bloku F na banacha jest kilkoro neurologow przyjmujących prywatnie.Zona wybrała prof.Fidziańską.Tel.do poradni w bloku F to 022 823 64 11 wew.43-03.Efekty leczenia nie są rewelacyjne ale myślę że się przynajmniej nie pogarsza.Wszyscy lekarze u których byliśmy twierdzą że wyleczyć się tego nie da.Jeśli można to proszę o kontakt do tego lekarza w Krakowie,może on powie coś nowego.Pozdrawiam.
gość
01-11-2010, 20:54:43

witam.mam prośbę jeśli ma ktoś jakieś namiary na dr.Korkosza z Krakowa to bardzo proszę o jakiś telefon lub adres, może on coś pomoże bo w Warszawie moją żonę diagnozują już sześć lat i co lekarz to inna choroba,najpierw było zapalenie wielomięśniowe potem miopatia a ostatnio to nie wiedzą co i nie wykazują zainteresowania żeby się dowiedzieć
gość
14-11-2010, 22:51:23

Ja od 30 lat choruje na miopatie, ale ostateczna diagnozę u mnie po 6 latach postawili własnie na banacha w warszawie- dr Husmanowa i jakas starsza jeszcze ...uciekło mi nazwisko....dr Badulska..? miopatia miopatii nie równa -są różne , a i ten sam rodzaj każdy inaczej przechodzi. sama mało wiem, ale gdyby ktoś chciał zapytać o coś,a bede w stanie -chetnie pomogę(gg 7492084) . pozdrawiammmm trzymajcie się -człowiek moze wiecej niż mu sie wydaje!!!
gość
10-06-2011, 16:58:28

u mojego 4 letniego synka jest podejrzenie dystrofi gdyż z wyników krwi wyszło8150 kinazy kreatynowej jak sobie z tym radzić bo jestem podłamana.
Początkująca
14-10-2014, 11:00:59

Gość 2009-05-17 21:08:00
Cześć. Mam problem. Szukam informacji na temat poradni chorób mięśni na Banacha w WWA właśnie. Chcę zgłosić się na wizytę prywatnie. Czy zna ktoś jakiegoś neurologa z tego szpitala, który przyjmuje prywatnie?? Proszę pomóżcie, jestem z drugiego końca Polski
Z tego akurat nie, ale słyszałam, że dobrą opiekę zapewnia Mokotowskie Centrum Medyczne. Szpital został niedawno od nowa wybudowany i teraz standard jest jeszcze wyższy. Są tu bardzo różni specjaliści. W Twoim przypadku również będą mogli Ci pomóc.
gość
22-09-2016, 18:46:32

Bardzo prosze o namiar do dr HannyDrac prywatnie. Przeszlam ze 30 stron www i nic ie znalazlam. Prosze, to pilne.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: