Wypisz wymaluj
choroba autoimmunologiczna! Czyli organizm (limfocyty T niszczą tętnice w mózgu).
Lekarze skupiają się na skutkach choroby (wymieniają już zniszczone żyły). Całkowicie pomijają przyczynę!
Ponieważ sama borykam się z chorobą autoimmunologiczną" leczenie spowodowało zniszczenie stawów biodrowych" mam endoprotezy. Ale dieta całkowicie zatrzymałam postęp choroby, i cofniecie się miażdżycy (miałam zarostową miażdżycę dolnych kończyn). Choroby powstają w zanieczyszczonym organizmie TOKSYNAMI, te powodują zakwaszenie co wywołuje stan zapalny i choroby o "nieznanej etiologii".
Poczytajcie o dr Robercie Young "Cud pH", dr Ewie Darowskiej dieta warzywno/owocowa oczyszcza i odkwasza organizm. Robcie soki warzywne, zielone koktajle oczyści się organizm na poziomie komórkowym. Koniecznie zregeneruj jelita i tkanki łączne KOLAGENEM (brak Wit. C oraz kolagenu powoduje, ze żyły się rozpadają ) filmiki na youtube z dr Aleksandra Niedzwiecki i dr Rath-em. NAJLEPSZY KOLAGEN https://tipy.interia.pl/artykul_21689,wlasciwosci-zdrowotne-rosolu-na-kosciach.html
Wyrzuć GLUTEN bo dziurawi jelita (przez nieszczelne jelita do krwiobiegu dostają się niestrawione białka, patogeny, grzyby, bakterie - co jest powodem , ze nasz system system obronny (immunologiczny) walcząc z intruzami atakuje tez ważne tkanki organizmu i to powoduje choroby tzw. autoimmunologiczne.
Wyrzuć CUKIER bo niszczy prawidłowa florę bakteryjna jelit i jest przyczyna dysbakteriozy.
Oczyść jelito grube, rób lewatywy najlepiej z uryny - doskonale oczyszcza jelito z kamieni kałowych, grzybów, patogenów. Odbuduj prawidłowa florę bakteryjna jelit, probiotykami np. kefirem robionym na grzybku tybetańskim, napój z komuchy (grzybka herbacianego). Kiszona: kapusta, ogórki, czerwone buraki. Zadbaj o żywność dobrej jakości: jajka eco, mięso jagnięcina, baranina, wiejski kurczak, kura, kaczka itp. co trawkę skubało.( Mięso ze zwierząt hodowanych przemysłowo karmionych pasza GMO z hormonami, antybiotykami, sterydami jest szkodliwe).Uwazaj na norweskiego łososia "Cala prawda o rybach" film na youtube. Suplementuj Wit D3, Wit. K2 mk7, Wit C, uwodniony krzem, rób kąpiele z dodatkiem siarczanu magnezu. I wszystko co naturalne: dodawaj do soku liście pokrzywy, natkę pietruszki, zbieraj na wiosnę młode listki brzozy zawierają naturalne salicylany działają przeciwzapalnie, w marcu można pozyskiwać z brzozy sok, wspaniale oczyszcza organizm. Tym sposobem uleczyłam się z "nieuleczalnej" choroby autoimmunologicznej i już od 4 lat nie choruje na grypy, przeziębienia, zniknęły wszystkie bóle. To niezwykłe bo byłam wrakiem człowieka. Więcej wiadomości na: https://wyleczrzs.blogspot.no/
Agnieszka W.