Jeszcze jakiś czas temu miałam problem z produktami bezglutenowymi. Mieszkam w niewielkim mieście, gdzie nie było sklepu z takimi produktami. Teraz są, czasem do nich wstępuję, ale jest dość ubogi zasób artykułów. Dlatego żeby skutecznie walczyć z celiakią i stosować dietę, znalazłam dla siebie sklep z produktami bezglutenowymi. Kupuję tu właściwie wszystko, czego dusza zapragnie.
Oprócz produktów kupowanych w sklepie, jem też to, co jest dozwolone dla nas - chorych, czyli wszelkie produkty naturalnie bezglutenowe: kukurydzę, ziemniaki, ryż, fasolę, mięso, owoce, warzywa. I dzięki temu czuję się naprawdę nieźle.
Wyrzuciłem zwykły chleb, wędliny, niektóre przyprawy. Ogólnie nie jest źle. Naprawdę da się żyć, zwłaszcza od czasu, gdy mam dostęp do [url=http://oliwka24.pl/kategoria-produktu/produkty-bezglutenowe/]sklepu z produktami bezglutenowymi[/url]. Sprawdzam, wypróbowuję, testuję. Mam duże możliwości jeśli o jedzenie chodzi, dzięki temu dieta nie jest jakaś nad wyraz uciążliwa, a jedzenie smakuje.