Reklama:

Bole twarzy, ucha, brak diagnozy (16)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
23-10-2018, 10:22:47

na pocztę prześlę inforcje
gość
23-10-2018, 20:53:11

Jeśli możesz mi jakoś pomóc, to proszę o maila:
kasiulka85555@wp.pl
jeśli ktoś z Was ma jakies porady, czy sugestie i wolicie wysłać mailem, to bardzo proszę.
Dodam, że dolegliwości wciąż nie mijają, a męczą mnie codziennie:(
gość
09-11-2018, 17:17:43

Cześć
Ja mam podobne objawy do twoich .Tylko że boli mnie tył języka stale szyja z rawej strony i ucho . Nie wiem czy to jakiś nerwoból czy co ,leki przeciwbólowe za bardzo mi nie pomagają , wyniki mam ok a boli i spac nie mogę , biorę od dzisiaj wit B12 w zastrzykach , boli jezcze mnie migdał z prawej stronie i drętwieje ... masakra nie wiem co robić jakie bdania?? trwa juz to ponad 2 mc
gość
09-11-2018, 17:22:02

zastanawiam się czy nie zrobić TK głowy a jak nerwobóle to jak można to stwierdzić czy cos innego , dodam że codziennie ma st podgorączkowe 37 -37.3 niby bez żadnej infekcji nie ma tak mówi lekarka rodzinna , dostalam skier na MRI głowy angio ale mam silną klaustrofobie i nerwice i nie dałam rady zrobić, może ktoś to przeczyta i ma jakis pomysł życie z bólem jest ciezkie raz mniej boli raz bardziej ale boli często nistety 5 dni w tyg na 7 można powiedzieć. A jak ty założycielko wątku się czujesz>? znalazłaś przyczynę swojej choroby ?
gość
09-11-2018, 20:56:09

Znalazłam, a właściwie znalazł mi przyczynę bólu jeden Pan, którego poznałam dzięki temu forum .
Napisz do mnie maila to Ci powiem jakie ja robiłam badania itd.
Niestety tak mnie teraz rozłożyło grypsko, że nie będę się produkować 2x.
gość
25-09-2023, 17:11:37

gość 09-11-2018, 21:56:09
Znalazłam, a właściwie znalazł mi przyczynę bólu jeden Pan, którego poznałam dzięki temu forum .
.
Mogę prosić o kontakt? Napisz do mnie bo mam to samo i już nie wiem co robić 😭 dawidula@gmail.com

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama: