Reklama:

bol glowy za uchem (14)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
30-01-2015, 20:41:23

Od paru dni mam co kilkanaście minut ból głowy za prawym uchem, a dzisiaj zauważyłem, ze prawe oko mi łzawi i czuję lekką irytację w tym oku. Co to może być?
gość
02-10-2015, 18:40:58

ja mam bol glowy uciskowy i kujacu po prawej stronie kolo ucha i u gory juz 2 tygodnie co to oznacza
gość
02-10-2015, 18:44:16

Gość 2015-10-02 20:40:58
ja mam bol glowy uciskowy i kujacu po prawej stronie kolo ucha i u gory juz 2 tygodnie co to oznacza
gość
12-10-2016, 20:00:55

Mm nerwobóle nad uchem, w uchu z tyły głowy od karku do ucha - pojawiają się wiosna i jesienia i trwaja te bóle co najmniej 4-5 dni. Pojawiaj się okresowo , biorę wtedy 2 tabletki Apapu i przechodzi. One wracają - mam to od wielu lat - możę to dziedziczne - bo moja mama też tak miała - pamiętam jak "sykała z bóluDawniej nie było z tym problemu - były cudowne tabletki Antyneuralgina - których teraz dostac nie można w zadnej aptece. Pamiętam ze w latach 80 tych laryngolog zapisała mi krople Mentowal po 8 kropli 3 razy dziennie , maść kamforową i olejek kamforowy oraz Antyneuralginę. Przeważnie po 2-3 tabletkach nerwobóle znikały bezpowrotnie .Szkoda ze nie ma tych tabletek - wsiąkły jak kamfora "uleciały z naszych aptek".

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: