Reklama:

bol glowy napieciowy i migrenowy (17)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
27-10-2007, 21:07:00

witaj ja walcze od paru ładnych lat z tą przypadłościa tez jest ciężko ,ale w końcu lekarzowi się udało mi jakoś pomóc to super lekarz polecam , to mój adres mogę polecić Tobie taki lek topiramat !!!! Mi bardzo pomógł . Pozdrawiam Agnieszka . aga1978r@op.pl
Początkujący
27-10-2007, 21:59:00

27-10-2007 o 23:07, gość :
witaj ja walcze od paru ładnych lat z tą przypadłościa tez jest ciężko ,ale w końcu lekarzowi się udało mi jakoś pomóc to super lekarz polecam , to mój adres mogę polecić Tobie taki lek topiramat !!!! Mi bardzo pomógł . Pozdrawiam Agnieszka . aga1978r@op.pl
Początkujący
27-10-2007, 22:10:00

witam mam corecke w wieku 2 lat ktora cierpi na objawy podobne do migreny nasza corka miala robione badania radiologiczne oraz EEG lekarze nie stwierdzili zadnych zmian wysunieto podejrzenie napadowego kreczu karku bez zastosowania leczenia przedstawie objawy: duzo wczesniej wystepuje pocylenie glowki zmiennie co do strony sam moment kulminacyjny objawia sie nastepujaco coreczka jest bezwladna przewraca oczami jest senna i ma wymioty ten stan trwa na ogol do 11 godz nie wiemy z zona jak pomoc corce bo nie znamy jaka to jest choroba corka w kazdym ze szpitali lezala po dwa tygodnie na obserwacji jednak nigdy ta przypadlosc nie wystapila w szpitalu prosze o pomoc
gość
28-10-2007, 18:58:00

Polecam szpital w Łodzi Barlicki tam jest świetny lekarz neurolog zajmuje się bólami głowy ,migreną itp świetna pomoc naprawdę sama tam się leczę. Agnieszka
gość
28-10-2007, 19:59:00

chyba masz zgorem nie piszcie juz do mnie
gość
02-07-2014, 14:42:01

Ja cierpie na bole napieciowo- migrenowe od klikunastu lat, a mam 34 lata i do tego nerwice.Bardzo dobrze wiem co to bol, ktory dokucza tak czesto. W pewnym momencie zaczelam usilnie szukac czegos co mogloby mi pomoc. Krok po kroku znalazlam taka strone jak paingone.eu . Za kazdym razem jak mam ataki to stosuje. POMAGA! Poczytajcie sobie.
Wtajemniczona
16-07-2014, 15:27:07

Są różne metody leczenia długotrwałego bólu napięciowego głowy. Około 40% pacjentów stosuje niefarmakologiczne metody leczenia. Najważniejsze w skutecznym zmaganiu się z przewlekłym napięciowym bólem głowy jest zmiana stylu życia – unikanie stresu, utrzymywanie odpowiedniej pozycji ciała, która redukuje bóle mięśni karku i grzbietu. Pacjenci eliminując czynniki, które wywołują epizody bólowe zmniejszaj prawdopodobieństwo wystąpienia dolegliwości.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: