Ja miałam blokadę w lędźwiach wykonaną w Warszawie, pomogła może ale dlatego że nastawiam kręgi w Olszynach starych u kręgarza. Cała rodzina nastawia tam kręgi i wszystkie problemy z kręgosłupem leczy u Pana który tym się zajmuje a wcześniej robił to jego ojciec i dziadek św.pamięci. To jedyna bezinwazyjne metoda na uciski nerwowe i rwy. Potem codziennie smaruje voltarenem. Robie okłady szklanka octu wlana do miseczki z dwiema szklankami gorącej wody. Moczę w tej cieplej wodzie z octem ścierkę kuchenną i przykładam ciepły okład na lędźwia lub inne miejsce. Nakładam torebkę foliowa i kładę się na łóżku. Te Metody ściàgają zapalenie ale po ustawieniu są skuteczniejsze.I do kręgarza jadę aż zatrybi wszystko i zapalenie zejdzie. Nieraz trzeba jechać kilka razy, robić okłady i ustawiać bo czasem ponownie coś wyskoczy przy dużym zapaleniu i przeciążeniach . Jedyna osoba na świecie, dzięki której można żyć bez operacji, pan kregarz Sikorski z Olsztyn niedaleko Płońska do którego przyjeżdzają sami lekarze i ludzie z innych krajów. Polecam bo sama z powodu rwy jeździłam na wózku inwalidzkim, ból nie pozwalał chodzić. Zastrzyk wykonałam u innego dr. Kroszczyńskiego z wawy, teraz widzę że taniej robi to Łukasz Dubielecki a jest dobry/ potem kregarz Sikorski , ćwiczenia, okłady, po ćwiczeniach znów kregarz i i tak aż zatrybi. W lędźwiach od razu po wizycie ludzie czują, że nie ma ucisku na nerwy i sam kregarz pomaga. Metoda jest bezinwazyjna, przejeżdża rekà po kręgosłupie, powie w którym miejscu, dotknie, i już po ucisku na nerw. Płaci się co łaska za wizytę np. 100zl. Tel. 23 661 91 72. My mamy w miarę blisko, jeździmy tam od lat czasem co tydzień trzeba było jechać na odbarczenie.