Reklama:

Błagam - pomocy... (15)

Forum: Padaczka

Komentatorka
09-08-2011, 18:24:48

Witaj, tomograf zrobili ci od razu po zdarzeniu? Radziłabym ci zrobić jeszcze raz, bo skoro dalej odczuwasz takie objawy to może ci coś uciskać. Nie chce cię straszyć, broń Boże, ale przypilnuj sobie tego póki nic się nie dzieje takiego. Junoumi dobrze radzi, pędź prosto do okulisty i magluj neurologa o każdych dla ciebie dziwnych objawach.
A co do EEG, miałam wiele razy robione i nieraz wychodziło jak u zdrowej osoby a ja żyje z epi 11 lat
Pozdrawiam
Wtajemniczony
09-08-2011, 22:47:01

Problem w naszej służbie zdrowia jest taki że pójdziesz do zwykłego lekarza po skierowanie do neurologa to na wizytę u neurologa poczekasz 1-2 miesiące (w zależności od miasta), do tego jeszcze jak wypisze skierowanie na tomografie (na której nie wyjdzie tyle co na rezonansie magnetycznym) to czekasz tyle samo co do lekarza lub dłużej a w takim przypadku jak opisał kolega moim zdaniem trzeba działac jak najszybciej.
Komentatorka
10-08-2011, 17:45:57

Junoumi mi też o to chodzi by jak najszybciej poszedł do lekarza-prywatnie najlepiej bo sama wiem jak długo się czeka na wszystko.
Czasami jest tak, że dopiero po jakimś czasie zachodzą zmiany w głowie.
gość
11-08-2011, 21:27:56

Byłem u neurologa, przyjął mnie bez kolejki, bo nagły przypadek. Tomografia ok, prześwietlenie kręgosłupa w odcinku szyjnym - bez zmian. Byłem u okulisty, przepisał okulary, noszę je należycie i... objawy zniknęły :)
Komentatorka
11-08-2011, 21:38:36

no to gratuluje, cieszę się , że to wszystko dobrze sie skończyło. Okulary to przecież żadna tragedia
pozdrawiam

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: