Szman są˘ osoby, które są podobne stylowo. Może powiem Ci,że mam pewne podejrzenia co do opinii tego gościa. Możliwe ,że ty jesteś niewinny, ale zmylił mnie styl.
Przepraszam za oskarżenia, ale wiesz muszę mieć jasność wypowiedzi.
szman 2012-03-23 16:16:26Wszystkie te preparaty są oczywiście przydatne. Na nie wiele się jednak zdają kiedy w głowie mamy burze mózgu. Zawsze będę powtarzał, że przynajmniej w moim przypadku, najważniejszy jest spokój w głowie.mare 2012-03-23 09:56:10 Lawenda lekarska
(łac. Lavandula officinalis) jest rośliną śródziemnomorską, uprawianą w wielu krajach Europy. Właściwości lecznicze wykazuje olejek, który jest bezbarwną lub jasnożółtą cieczą o przyjemnym zapachu i gorzkim smaku. Olejek lawendowy działa uspokajająco, przeciwdepresyjnie, uśmierza ból głowy, zmniejsza bezsenność i napięcie nerwowe.
kowalowa 2012-03-23 23:33:14 Tak jest spokuj i nic wiecej nas uchroni,znowu popadamy tutaj w niejasnosci koniec tych głupiutkich gadek:0
nie28 2012-03-24 12:37:10 Ja jestem osobą, która nie znosi obrażania nawet dana osoba jest gościem. Każdy powinien mieć szacunek do wszystkich.
Renatka posyłam buziaczki:)
nie28 2012-03-24 12:37:10 Ja jestem osobą, która nie znosi obrażania nawet dana osoba jest gościem. Każdy powinien mieć szacunek do wszystkich.
kowalowa 2012-03-24 17:24:28 Reniu tak tak odpoczne sprzatajac w domou,od rana poszłam do Reala na zakupy,potem zrobiłam obiadek w domku,i pranie i reczne i automatyczne i tak w koło,teraz usiadłam pije kawke i pisze do was :) A tak ogólnie to nie ma co sie stresowac,juz kiedys powtarzałam obrazac beda i nikt tego nie zmieni,a robic sztuczne zamieszanie na forum na ktorym nie ma miejsca tutaj obrazania to bezsensu jest:)
gosia1954 2012-03-24 17:41:15A kto na tym forum nie okazuje szacunku? Wydaje mi się / chyba ,że się mylę i coś przeoczyłam/ ,ale ostatnio jest wszystko ok.nie28 2012-03-24 12:37:10 Ja jestem osobą, która nie znosi obrażania nawet dana osoba jest gościem. Każdy powinien mieć szacunek do wszystkich.
gość
Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.
Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.