Reklama:

Aminokwasy - leczenie epilepsji i innych chorób ukł. nerwowego (64)

Forum: Padaczka

Początkujący
28-01-2012, 09:41:55

Cześć,
W zeszłym roku zacząłem leczyć epilepsję wyselekcjonowanymi aminokwasami. Efekty są zadowalające. W Polsce zwykle padaczkę leczy się zachowawczo, czyli żeby nie było napadów. Ja po jednej serii aminokwasów zauważyłem złagodzenie i ograniczenie ataków. Mam objawy padaczki ale już nie tracę przytomności. Niestety najbliższa klinika z tą metodą leczenia jest w Pradze, link:
http://www.padaczka-epilepsja.pl/
Ale co pewien czas lekarze z Pragi przyjeżdżają do Polski na konsultacje więc nie ma dramatu
Czy ktoś z was leczył się aminokwasami? Z jakim efektem?
Początkujący
29-01-2012, 18:30:39

Mam takie pytanie Leczenie Aminokwasami w Polsce to w jakiej miejscowości występuje,i czy to pod specjalnym nadzorem trzeba prowadzić czy Aminokwasy można zakupować u nas,jak to cenowo wychodzi.
gość
30-01-2012, 01:38:09

Czy to Twoj awatar czy Ty sobie jaja robisz - masz Zolwika
Odpowiadam na pytanie. W Polsce nie leczy sie jeszcze aminokwasami zadnej choroby , to nowa metoda.
Znalazlam dla Ciebie bo wydajesz sie sympatyczny adres centrum w Pradze w Czechach, gdzie zajmuja sie terapia aminokwasowa.
Poradenske Centrum Lecby v Praze
info po polsku- Julia Zarubova- (00 420)725 667 441
w godz 9-17 oprocz weekendow
Mozna pytania zadawac na E- mail info@ aminocure. cz
mysle ze po czesku i angielsku , ale najlepiej zadzwon , pewne jest , ze babka mowi po polsku.
Terapia trwa seriami , jedna seria 3 miesiace, jak jest poprawa to wiecej nie zalecaja , a jezeli trzeba to bierzesz nastepna.
W ubieglym tygodniu byl konsultant we Wroclawiu , byl cztery dni 26-29, zapytaj tejJulii, kiedy znowu przyjedzie.
Podobno cena jest przystepna dla chorego na epilepsje, ale o to zapytaj babke i napisz do nas co uslyszales, jakie rewelacje.Podobno pomagaja na Alzheimera, Sla - stwardnienie boczne miesni, choroby dzieciece i na epilepsje.
Początkujący
01-03-2012, 23:03:11

Dowiedziałeś się szczegółów? Umówiłeś się na wizytę? Mi choroba coraz bardziej doskwiera. Muszę odrzucać kolejne oferty dobrze płatnej pracy. Albo jest długotrwałą praca przy maszynach w ruchu (np. koparki, dźwigi) albo projektowanie - i tu znów 10h dziennie przy monitorze. Kasa jest spora ale nie dla epileptyka
Pozdrawiam
Początkujący
17-05-2012, 09:27:46

Jak tam dalej kuracja Aminokwasami u ciebie ja zacząłem tydzień temu na razie to lepiej mi się śpi zobaczymy dalej.
Początkujący
17-05-2012, 09:27:52

Jak tam dalej kuracja Aminokwasami u ciebie ja zacząłem tydzień temu na razie to lepiej mi się śpi zobaczymy dalej.
Początkujący
17-05-2012, 16:56:01

Cześć,
Na razie mam spokój z padaczką ale też dużo innych zajęć więc nie zaczynam nowej kuracji. Ale trzymam stały kontakt z kliniką w Pradze i gdy mam nowe wyniki badań to im wysyłam. Poza tym siedząc w kolejce do praskiej lekarki w poczekalni rozmawiam z ludźmi, którzy przyjeżdżają głównie ze swoimi dziećmi i jestem pewien skuteczności. Co prawda nie u wszystkich i w różnym stopniu. Jednak jeśli mam w perspektywie do końca życia trząść się z niepewności i być otępiałym od tabletek to wolę zainwestować na 3 kuracje. Przede wszystkim ogromne wrażenie robią na mnie postępy w leczeniu u dzieciaków. Wierzę w pozytywny efekt. Pozdrawiam
gość
24-05-2012, 12:23:14

Witam:) Ja też mam nadzieję,że córce pomogą, podajemy już tydzień..,a naprawdę warto spróbować.. Pozdrawiam:)
Początkujący
24-05-2012, 16:44:59

Trzymam kciuki za twoją córkę. U wielu dzieciaków widać znaczące postępy więc dlaczego nie miałoby być tak u Twojej córeczki? Ja robiłem sobie ostatnio dokładne badania (m.in. rezonans i eeg 6-godzinne) i mam znaczną poprawę. Pewnie to dzięki modlitwom mojej teściowej :) Nie można odpuszczać żadnej możliwości :)
Czekam na bieżące informacje. Pozdrawiam
gość
08-07-2012, 07:06:24

Witam,mam pytanie do rodziców ,którzy stosują kurację aminokwasami u swoich dzieci.Czy jest poprawa?Mam u 2,5 letniego synka z epi ,który jest otumaniony lekami,ale bez nich nie daje rady.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: