moj adres email to lorddre81@yahoo.com
24-01-2007 o 13:47, gość :
No i co?Ma ktoś jakiś pomysł,żeby mi doradzić?![]()
21-01-2007 o 21:54, gość :
Hmm..od czego tu zacząć...Czuje takie pulsowanie centralnie przed oczami mam tak jakby energię w oczach(podobno nerwicowe,niepotrzebne skurcze siatkówek oczu??).Np.lampa błyskowa nienormalnie długo mi zostaje,gdy spojrze chwilę na jakikolwiek strumień światła to też zostaje(zwężone naczynia krwionośne doprowadzające krew do oczu ale napewno nie miażdżycowe tylko nerwicowe?).Następna sprawa to powidoki,któe są obecne nawet po b.krótkim wpatrywaniu się w obiekt i przeniesieniu wzroku obok.Lewe oko jest słabsze,literki się rozmywają.Obraz drga czasem,a na niebie i jasnych powierzchniach oświetlonych mam iskrzenie(podobno pływające leukocyty,).W nocy w zupełnie ciemnym pokoju (prócz latarni z ulicy)ta energia nie daje mi dostrzec np.czarny plakat wiszący 3 metry od mojego łóżka przy chwilowym wpatrywaniu zamazuje się i może nawet stać się całkowicie niewidoczny! !Przy zamkniętych oczach czuje to pulsowanie non stop nieprzerwanie od 26 września.Beznadziejny przypadek prawda?Nie spowodowały tego żadne leki,nie towarzyszą temu zawroty głowy.Wady wzroku nie miałem nigdy wcześniej.Do zeszłego roku...![]()
Ciężko mi z tym.Mam wrażenie,że zestarzałem się mentalnie,a myśl,że ma tak być do końca moich dni doprowadza mnie do..?sam sobie odpowiedz,czasem gubie sens ale jakoś się trzymam.Chciałbym,żeby dała mi spokój chociaż na jeden dzień i jedną noc.Pozdrawiam![]()
![]()
gość
Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.
Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.