Ja jestem 2 miesiące po klipsowaniu tętniaka,włosy ogolili" tylko" tam gdzie był tętniak.Jestem kobietą ,ale włosy to mały problem to nie noga odrosną.Najważniejsze że żyję
Gość 2014-06-08 15:50:27zależy w którym miejscu jest tętniak. Ja miałam ranę szwów i mi tak zgolili, że tymi włosami co były przykryłam blizne i w ogóle nie było widać ze jestem po operacji..Gość 2014-06-08 11:08:09 1.07 bede miala operacje tetniaka niestety moj nie nadaje sie do embolizacji, czy ktos mi odpowie czy zgola mi cala glowe czy tylko miejsce w ktorym zostanie otwarta czaszka
Włosy przy takiej operacji niemają znaczenia bo one szybko odrosną...najważniejsze jest zdrówko i brak powikłań i tego Tobie życzę ..ja ju jestem prawie dwa lata po operacji i czuję się świetnie
Gość 2014-06-08 11:08:09
1.07 bede miala operacje tetniaka niestety moj nie nadaje sie do embolizacji, czy ktos mi odpowie czy zgola mi cala glowe czy tylko miejsce w ktorym zostanie otwarta czaszka
Gość 2014 -07-04 19:57:28Witam, ja jestem 2 miesiące po klipsowaniu tętniaka , również przykrywam ranę pozostałymi włosami , ogólnie czuję się dobrze , głowa czasami boli,tak czytam i widzę że Pan(i) jest już 2 lata po operacji, czy dużo czasu27trzeba aby w miarę normalnie żyć ?Gość 2014-06-08 15:50:27zależy w którym miejscu jest tętniak. Ja miałam ranę szwów i mi tak zgolili, że tymi włosami co były przykryłam blizne i w ogóle nie było widać ze jestem po operacji..Gość 2014-06-08 11:08:09 1.07 bede miala operacje tetniaka niestety moj nie nadaje sie do embolizacji, czy ktos mi odpowie czy zgola mi cala glowe czy tylko miejsce w ktorym zostanie otwarta czaszka
Włosy przy takiej operacji niemają znaczenia bo one szybko odrosną...najważniejsze jest zdrówko i brak powikłań i tego Tobie życzę ..ja ju jestem prawie dwa lata po operacji i czuję się świetnie
Gość 2014-07-04 14:56:27
bardzo prosze o odpowiedz. w listopadzie moja dziewczyna zmarla w nocy. byla sama w domu. rano przyjechal lekarz okazalo sie ze to tetniak. juz nie zyla. prosze powiedzcie dlaczego nie bylo szans na jej przezycie.czemu tak szybko umarla?nie miala szans.czemu? czy taka smierc nie boli?czy nie cierpiala? po rozmowach ze znajomymi okazalo sie ze 2 tygodnie wczesniej bedac z kolezanka strasznie zabolala ją glowa i przez jakis moment slabo widziala. nie powiedziala mi o tym. czy to mialo jakis zwiazek z jej smiercia? powiedzcie czy smierc nie bolala?
gość
Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.
Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.