Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29023)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

Forumowicz
08-05-2012, 08:08:41

kreatorka 2012-05-08 09:55:38 Raf..Młody Jesteś!..:) Jeszcze całe zycie przed Tobą!...:))...Obyś nie musiał korzystać z takich wizyt!..Życzę tego z całego serca...bo fajny z Ciebie chłopak...!...
Dzięki Zosieńko,że odpowiedziałaś napytanie Rafała...skierowane do mnie!!!...:)
taaaaaaaa............. no właśnie poważnie się zastanawiam tylko nie znam różnicy psycholog a psychiatra i trochę się wstydzę ale przecież nikt nie musi z rodziny o tym wiedzieć.
Fajny chłopak ze mnie ....... taa jak śpie i jeść nie wołam .... jestem maksymalnym pesymistą
Wtajemniczona
08-05-2012, 08:18:21

Raf....napiszę krótko...psychiatra pomaga lekami w depresji a psycholog tego nie może....i TYLE i aż tyle..
Gdybyś słyszał od neurochirurgów,że NIC a NIc Ciebie nie czeka...tylko pampersy i całkowity paraliż!..czy się poddasz operacji czy nie?....
też pewnie byś tam trafił...i nie do psychologa tylko do psychiatry...
Jak już pisałam....psychiatrzy i psychologowie też lekarze...i często ludziom pomagają!!
Fajnego dnia....:)
Uciekam,bo czas leci a rehabilitant czeka!....
Halina z mielopatią...
Forumowicz
08-05-2012, 08:47:56

Przychodzi facet do recepcji i mówi:
-Zasłałem łóżko- na to recepcjonistka:
-Dziękujemy.
-Płosze bałdzo
Forumowiczka
08-05-2012, 12:14:33

hamer
Przy braku pełnego powodzenia operacji lub choćby czasowym utrzymywaniu się części objawów kłębiące się myśli co nas dalej czeka-vide aktualnie Asia,która dzieli się takimi myślami i cała pozostała gromadka która trzyma to w ukryciu.
Z.
Zosiu potrafisz bardzo celnie ująć słowami sedno :).
Nieprzewidywalność i brak konkretnych wytycznych w stosunku do objawów są tym co dodatkowo przeszkadza.
Myślę, że jak już będę miała 3-5 lat po operacji, to mój dystans do objawów będzie na pewno duży, bo po prostu doświadczenie będzie większe. Na razie doświadczenia dopiero zbieram i wszystko co jest nowe wzbudza niepokój. Ot... taki niemowlak pooperacyjny.
pozdrawiam was serdecznie
Asia
Forumowicz
08-05-2012, 12:29:49

Jestem bardzo zły i toczę dzisiaj kolejną bitwę a w zasadzie wojnę więc wyżyję sie na Tobie buraczana koleżanko ......
..... MIAŁAŚ ODPUŚCIĆ NA CHWILĘ CHOCIAŻ
Forumowiczka
08-05-2012, 12:32:06

raf, nie strasz myszki!
Spinka
Forumowicz
08-05-2012, 12:35:30

Forumowiczka
08-05-2012, 14:43:12

raf 2012-05-08 14:29:49 Jestem bardzo zły i toczę dzisiaj kolejną bitwę a w zasadzie wojnę więc wyżyję sie na Tobie buraczana koleżanko ......
..... MIAŁAŚ ODPUŚCIĆ NA CHWILĘ CHOCIAŻ
ale ja tak uwielbiam cię podrażnić ....... hi hi

ach ta ... młodość...
poza tym, przecież chwila już była :)
Niecierpliwa też jestem. Dodaj do kolekcji moich wad
Asia
P.S.Spineczko to jest Szynszyla!, myszy nie lubię a ta moja łobuziara jest rozkoszna :)
Forumowicz
08-05-2012, 16:22:43

buraczek 2012-05-08 16:43:12
Asia
P.S.Spineczko to jest Szynszyla!, myszy nie lubię a ta moja łobuziara jest rozkoszna :)
taaaa szyszyszylka od razu jakaś przecież to coś to jest smok wawelski z bajki o o marudzących dyskopatkach
Forumowiczka
08-05-2012, 17:32:05

Czy ktoś z was korzystał z programów doradztwa zawodowego i szkoleń w stowarzyszeniu Integracja bądź innych? Coś z tego może wyniknąć coś sensownego czy tylko coś w stylu propozycji pracy sprzątaczki? Niestety głównie takie ogłoszenia widzę dla niepełnosprawnych. O ironio...
Spinka

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: