Olu kochanie nieba przychylilabym Twojej Mamie , daj @ bede sie starac kupic olejek CBD, ktory byc moze spowoduje zatrzymanie wzrostu glejaka.
Popytam mojego lekarza ktory dal mi recepte na olejek , niestety mimo legalizacji w u b.roku obowiazuja nadal recepty.
W tym kraju w kazdym stanie inne prawo, a tu w Newadzie stanowe pozwala lecz federalne zabrania.
Jakos tak dwa dni temu na Polsacie w programie Skandalisci /mam tv satelitarna zaproszony byl propagator podawania wit C , pan Jerzy Zieba , niestety ten pan nie ma studiow medycznych , mowil ze jest inzynierem mechanikiem.
Studenci medycyny wzieli go w krzyzowy ogien zadajac pytania/zadajac wyjasnien z jakiego tytulu zajmuje sie zalecaniem /nie leczeniem lecz zalecaniem podawania wit C , ten pan wil sie niczym piskorz.
Z calej sali zapelnionej sluchaczami/nikt nie darzyl tego pana zaufaniem, ja tez nie, odnioslam wrazenie ze to businessman.
Opowiadal bajki z tysiaca i jednej nocy, podawal przyklad, ponoc jakiegos farmera z Texasu ,/ ktorego nie widzial na oczy /wyleczono vit. C z nowotworu.
Mysle ze na forum niezbyt mozna porozmawiac lecz na prywatny mail jesli zechcesz mozna popisac.