Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29022)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

gość
22-09-2009, 04:33:23

Witam nie ma taryfy ulgowej radość radością ale obowiązki wzywają spowiedź rozpoczęta Zosiu żadnych słabości po narodzinach dziadek wczoraj przełknął tylko ketonal *** i do łóżeczka a i tak nie spał ani chwili dzisiaj emocje trochę opadną i sprawa załatwiona . Pozdrawiam wszystkich ks. Janusz alias Robak
Początkująca
22-09-2009, 06:07:52

Janusz Ty jak zwykle na posterunku z kąd u Ciebie tyle sił. Wieczorem aktywny rano już też. Wnusio super fajowy i duży . Jeszcze raz gratulacje .
Ja dzisiaj do lekarza z moim pupilem bo znowu chory , cos czuje ze jego czas już sie kończy miewa bóle i nie mozna ich zlokalizować i przy tym cierpi . Szkoda psinki aby sie męczył .
Miłego dnia Gosieńka
gość
22-09-2009, 06:37:51

Gosieńko może To jest darem najwyższego że mimo wszystkich niedogodności mam energii za dwóch chciał bym więcej lecz czasami się nie da chciał bym wrócić do pracy żyć nie tylko domem i chorobą lecz jest to ale nikt nie chce podpisać mi zdolności do pracy i to jest tragedia nawet gdybym na dwie godziny chodził zawsze było by inaczej Pozdrawiam pogłaskaj pupilka Janusz
Forumowiczka
22-09-2009, 07:19:12

Przepraszam bardzo... ale czy mama chłopczyka nie ma nic przeciwko umieszczeniu tego zdjęcia na forum?
Może jest jakaś mniej krwawa wersja?
Chętnie bym taką obejrzała...

Pozdrawiam serdecznie Radio Zet bo dawno tego nie robiłam...

Spinka
gość
22-09-2009, 09:38:49

tez gratuluje Januszowi, i odrebnie pozdrawiam psinke.....

Mam prosbe: odnosnie poduszek ortopedycznych.
Bo nie wiem czy to dobre jest czy nie.

Mialam poduszke z pamiecia....Pani mi dobrala w sklepie, ale byla dla mnie za wysoka. I zle mi sie na niej spalo.

To oddalam synowi, a sobie kupilam tansza, bez pamieci, za to bardziej miekka....i jest lepiej.

Chcialam jeszcze mniejsza, ale w sklepie powiedziano mi, ze bedzie za mala.

Mam taka watpliwosc: ze na tych poduszkach glowa lezy jednak wyzej niz reszta kregoslupa...i nie wiem czy to ok.

Bo mi sie najlepiej spi na plasko....ale pani w sklepie powiedziala, ze walek pod szyja to nie jest za dobrze, i ciezko przywyknac..ale ja lubie zeby glowa byla na rowni z reszta kregoslupa, a nie wyzej.

To jak z tym jest naprawde????????????????Czy ktos ma doswiadczenie poduszkowe????

Tamara
gość
22-09-2009, 11:28:16

wedle życzenia już zmieniłem pozdrawiam janusz
gość
22-09-2009, 11:39:48

Widzę, że Janusz nam " zdziadział" - serdeczne gratulacje.
Ja jakos jeszcze nie czuję :tego powołania" i cieszę się, że córa jeszcze o takich sprawach nie myśli. Ma czas, ja też ją rodziłam po trzydziestce i nie narzekam - spacerek z młodą córką odmładza
Także chętnie posłucham rad dotyczących poduszki - ostatnio jak mniue szyjka bardzo bilała, powlekłam sobie moja poszewka z mikrofibry, takiej puchatej i zaraz mi się nieżle zrobiło, tak milutko.
Tamaro, gdzie Ty masz ten kręgozmyk. na dole czy górze? Ja mam w szyi. Od kręgozmyków jest podobno super fachowiec - doktor Baranowski spod Warszawy. Namiary na niego sa podane na portalu znanylekarz.
Spinko, pytałaś kto sie boi i jest przed zabiegiem - JA się BOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOJĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘ
Wtajemniczona
22-09-2009, 12:09:11

Mam prośbę do Janusza ......Drogi Kolego dodaj moje zdjęcia do albumu szyjki piękne i szyjki brzydkie, nie poradziłam sobie z tym moje umiejętności obsługi komputera są słabe.......ale popracuję nad tym.
Aniu myślę ,że każdy z tego forum miał stracha przed operacją, bo nawet po najlepszymi rekami neurochirurga może się wszystko wydarzyć ,ale trzeba myśleć pozytywnie i być przekonanym ,że operacja pomoże Ci wrócić do normalności jeżeli nie całkowitej to częściowej, ale na pewno uwolni cię od obecnych dolegliwości.....Więc odwagi, wszyscy trzymamy za Ciebie, właściwie za powodzenie Twojej operacji kciuki.Pozdrawiam.ADA
gość
22-09-2009, 12:21:02

Ado wykonane
gość
22-09-2009, 12:24:38

Witamy Adę na fotosiku jesteś wśród szyjek Zapraszamy chętnych do nadsyłania zdjęć Janusz

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

gość
Bardzo bym prosiła o poradę.
Mama ma 60 lat choruje od roku, ręce opadają od poniedziałku zaczęła rehabilitację domową. Mam dziecko 10 letnie on na to wszystko patrzy jak mama robi się nie znośna nawet tramal nie pomaga na ból nóg.
gość
Proszę o pomoc i poradę
Matkę chorą na stwardnienie zaniku mięśni bocznych, z dnia na dzień jest coraz gorzej nawet tabletki przeciwbólowe nie działają mama robi się nerwowa wulgarna itp . Nie wiem co mam już robić.
gość
Dr Nikodem Przybyłko.
Witam, czy kogoś z Państw operował dr Nikodem Przybyłko? Wydaje się, że jest to naprawdę super fachowiec. Czeka mnie operacja. Pozdrawiam Piotr
gość
Uszkodzone nerwy w głowie
Dzień dobry, Czy aktualnie jest na forum osoba, która jak w tytule ma uszkodzone nerwy w głowie? Jak z taką chorobą radzicie sobie zawodowo jeśli jedyną realną pomocą sobie jest próba ochrony uszkodzonych nerwów przed wiatrem..? Pytam, bo nie rozstaje się z nakryciem głowy (jedynie w lato). Jeśli leki, zabiegi i operacje nie przynoszą trwałej ulgi a jedynie tymczasową to jak sobie radzicie?
Reklama: