Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29023)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

Forumowicz
22-07-2012, 11:08:31

Z tym mięskiem bym nie ryzykował surówka lepsza mięsko zostaw mnie
ks Janusz
gość
22-07-2012, 11:33:13

Wielebny zapraszam. Udziec z indyka "dochodzi" w piecu, surówka oczywiście też jest Zupa krem z brokułów. A na deser pascha czekoladowa z prawdziwym sosem z malin. Pasuje takie menu czy coś zmienić????
Bogna
gość
22-07-2012, 12:58:39

Kochana, że też Ci się tak chce kuchennie szaleć
U mnie dzisiaj prosto - ziemniaczki duszone z cebulką, pieczarkami i mięskiem od szynki - taka jednogarnkówka, do tego mizeria z osobiście wyhodowanych ogórków.
Ja mam odległościowy stosunek do kuchni i staram się jak najmniej czasu spędzać przy garach, mimo, że podobno to co zrobię jest smaczne i zjadliwe, a najważniejsze, nietrujące.
Wielebny, mięsko wydłubać i zostawić dla Ciebie?
Za to wczoraj nie wytrzymałam i upiekłam pyszne bułeczki z makiem, to znaczy ciasto przygotowała maszyna a ja tylko ciasto nadziałam i wsadziłam do pieca. Ale i tak jestem dumna z siebie, a reprymendę za niesubordynację od Wielebnego chętnie i z pokorą przyjmę, dorzucając do pełnego rachunku pranie, prasowanie i delikatne sprzątanie Jakich to cudów dokonuje kochany majamil, można się spokojnie ruszac.
Prasowanie, albowiem niedługo jadę na pooperacyjną rehabilitację do Korfantowa, co daje początek serii wyjazdów w celu ratowania szyjki i przyległości
to ja, Ania znana jako amadobo
Forumowicz
22-07-2012, 13:33:40

Ja Cię nie mogę to Ty na etacie masz kucharkę?
Moja dzisiaj wymyśliła karkówkę z grilla surówka grecka na podwieczorek pleśniak z bitą śmietaną tez zapraszam
Ania dawaj te bułeczki bo Twoje wypieki znam mniam mniam kurcze czemu w y wszyscy tak daleko mieszkacie mieli byście pasibrzucha na etacie haha
Wychodzi krasnoludek przed dom i mówi za 7-mioma rzekami za 7-mioma lasami za 7-mioma górami za 7-mioma morzami o o o o Ku....wa jak ja mam wszedzie daleko
ks Janusz
gość
22-07-2012, 14:15:29

Ania masz fajnie. Je nie wiem jak się zabrać za szukanie sanatorium. Irek mi tłumaczył, pięknie napisał. Poszłam do pierwszego kontaktu ale ten powiedział, że nie może. A u mojego operatora będę na kontroli dopiero 31 lipca. Taka ciemna masa ze mnie hi hi. Ania może mi rozciemnisz cokolwiek??
Wielebny - nie marudź tylko pałaszuj to, co kuchnia serwuje. Smacznego na kolację - grecka sałatka jest mniam mniam
Bogna
Forumowicz
22-07-2012, 14:26:53

Bogna ja nie marudzę jem wszystko oprócz szpinaku (złe wspomnienia z komunistycznego przedszkola)
Bogna jeśli chcesz złożyć dokumenty na wyjazd pooperacyjny szpitalny idziesz do swojego neurologa wystawia skierowanie na druku do szpitala lecz musisz znać nazwę szpitala do jakiego chcesz wysłać wiedzieć jego adres Ty zaś robisz kserokopię wypisu z szpitala + inne pobyty szpitalne do tego kserokopie kart od neurologa neurochirurga lub ortopedy i wysyłasz do tego szpitala czekając na odpowiedź
pozdrawiam
ks Janusz
Forumowicz
22-07-2012, 16:43:33

anTosiu co się z Tobą dzieje ? próbowałem wysłać @ ale nie idzie jeśli możesz daj znać ze wszystko w porządku??????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ks Janusz
gość
22-07-2012, 18:26:49

Janusz dziękuję. Problem w tym, że ja nie mam neurologa Jakiś czas temu wyszłam z gabinetu pana doktora i więcej tam nie wróciłam. Mną zajmuje się tylko mój neurochirurg oraz endokrynolog. Mój neurochirurg nie jest fanem wyjazdów sanatoryjnych czy pobytów w przypadkowych szpitalach rehabilitacyjnych. Zaklepał mi miejsce w Klinice rehabilitacyjnej w październiku i to ma mi wystarczyć. Jestem posłuszna tym decyzjom gdyż 9 rok zajmuje się mną i naprawdę jest dobrze. Próbowałam u innych i powiem, że byli mocno zdziwieni rozmiarem pracy jaką we mnie włożył zespól oraz tym co ja sama z tym zrobiłam. Tak więc pokornie przyjmuję to co mi oferuje mój "opiekun".
Nie mogę narzekać gdyż to mi naprawił działa i nie boli. Śmigam szyjką bez ograniczeń w prawo i lewo. W sumie nie muszę używać nawet lusterka "wstecznego" ha ha...tak więc jest super. Nawet jednej minuty nie nosiłam kołnierza ortopedycznego ponieważ nie było takiej potrzeby.
Kombinuję jak się wydostać z domu na wyjazd połączony z rehabilitacją ale dam sobie spokój. Jesienią wybiorę się do Meksyku i to będzie nagroda za wszystkie cierpienia.
Pozdrawiam serdecznie.
Bogna
gość
22-07-2012, 19:13:58

Puki co mam fajny zestaw rehabilitacyjny zwłaszcza część płynna zestawu działa niesamowicie na rozluźnienie - polecam[url href=http://www.forumneurologiczne.pl/galeria/bognaj/albumy title="Przejdź do galerii użytkownika"][img hash=500c506b4654f href=http://www.forumneurologiczne.pl/galeria/bognaj/pokaz/500c506b4654f]http://static2.medforum.pl/portals/user_photos/208503/500c506b4654f_200x200_adaptive.jpg[/img]
Bogna
Forumowicz
22-07-2012, 20:19:48

Bogna przekazałem Tobie wedle Twojego pytania .
Dzisiaj byłem u Pawika w szpitalu czuje się względnie jak po operacji można się czuć pozdrawia wszystkie szyjki .
Ja życzę wam dobrej nocy
ks Janusz

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: