Wojtku tu właśnie nie chodzi o disectomie ale dziękuje za zainteresowanie Pozdrawiam Bogusia
Gość 2020-01-15 23:08:14
Wojtku tu właśnie nie chodzi o disectomie ale dziękuje za zainteresowanie Pozdrawiam Bogusia
Gość 2010-07-09 20:52:00
Skierowanie to nie wszystko Czy jesteś pewny że przyjmą cię do Katowic LIGOTY Ja byłam tam w maju i powiedziano mi iż jestem jedną z ostatnich pacjentek przyjętych na operację kręgosłupa gdyż szpital nie ma funduszy Następni pacjenci za 3-4 miesiące Ale jeśli możesz to czekaj Lekarze o wysokich kwalifikacjach opieka medyczna bez zarzutu Była to moja druga operacja w tym szpitalu Dwa lata temu implant tytanowy na poziomie c4-c5 a teraz to samo na poziomie c5-c6 i gdybym musiała tam wrócić ponownie to nie wahałabym się ani minuty Do drugiej operacji stawałam bez cienia strachu bo byłam pewna że wszystko będzie dobrze Polecam ten szpital i proszę się nie bać Pozdrawiam Bogda
amadobo 2011-01-27 23:50:47
Małgosiu, moja przygoda z kołnierzem ma tak długo trwać, bo zakres zabiegu na mojej szyi był bardzo duzy - korporektomia na dwóch poziomach, dłubanie na dwóch następnych. W sumie mam odnowione 4 poziomy. W szyi mam mały magazyn części zamiennych - nowe kręgi, kosz tytanowy i plyte dla ozdoby większej Odliczam dni i staram się być dzielna.
Elu, mnie też męcza paskudne zawroty głowy, zwłaszcza przy zmianach pozycji ciała. Przed operacją też miałam, tylko nie aż takie. Ja sobie to tłumaczę zmiana "geografii" szyi - poprzemieszczały sie naczynia i teraz muszą przyzwyczaić się do dowych pozycji. Nie masz czasem skoków cisnienia ? /to też moze być przyczyną/.
Mój neurochirurg podpowiedział, żeby zrobić badanie przepływów szyjnych, więc podczas wizyty u neurologa poprosze o skierowanie.
Marcinie, rozumiem Twoje strachy i obawy. Każdy z nas, kiedy dowiedział sie, że jego kręgosłup odmawia współpracy, doznał szoku.
Dobrze że do nas trafiłeś - w gromadzie razniej
gość
Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.
Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.