Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29021)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

gość
29-04-2019, 14:24:01

Renata dziękuję, oby tak było. Chcę wrócić do normalności i chociaż względnej sprawności, a nie tylko podleczyć się, wejść w wir pracy i zepsuć efekt operacji. Pozdrawiam ciepło ☺
Iwona
Początkująca
29-04-2019, 14:36:41

Witajcie ponownie ☺ w końcu się zalogowałam! Wcześniej pisałam jako gość Iwona.
Jeszcze raz dziękuję za wsparcie.
gość
29-04-2019, 15:59:19

Witajcie .Iwona dopiero jesteś 6 tyg po operacji,ma prawo jeszcze boleć ,potrzeba czasu.Ja też miałam operowany jeden poziom c5c6 rehabilitacje mogłam zacząć po 9 miesiącach od operacji.W styczniu byłam w sanatorium z ZUS .Do pracy wracam w maju prawie po 15 miesiącach od operacji.6 miesięcy L4 i 8 miesięcy zasiłku.Renata a jak ty się czujesz w pracy , ja pracuje na produkcji i się trochę boje czy dam rade.Pozdrawiam Ania
Początkująca
29-04-2019, 16:38:46

Do Ani ☺ to faktycznie długo to wszystko trwa. Ale w większości przypadków dotyczy to pracy fizycznej i powrotu do niej po tak długim okresie. Nie wiem, jak to jest z pracą biurową. A prawdę mówiąc, szyjny zniszczyłam sobie właśnie przy biurku...
Pozdrawiam.
gość
29-04-2019, 18:54:49

Witam czy stenoza na poziomie c5c6c7 wypukliny 2 mm stenoza 7,38mm jest do zabiegu chirurgicznego? Objawy zawroty głowy 3
gość
30-04-2019, 08:53:41

ja też szyjny przy biurku...
gość
30-04-2019, 15:19:03

Spora stenoza.... ja mam zaburzenia rownowagi wg neuro nie ma jeszcze nacisku na rdzen wiec rehabilitacja???? Czekam zatem na ucisk na rdzen I jak zaczne sie przewracac.... o zgrozo
gość
30-04-2019, 17:19:08

Do gościa mogę prosić o dokończenie zdan na temat stenoza Dziekuje
gość
30-04-2019, 17:21:19

Czy rehabilitacja nie zatrzyma stenoza aby się nie pogłebiała Do gościa A ile mm masz stenoz
Początkująca
01-05-2019, 07:59:44

Witajcie Kochane Szyjki 😊
Dawno sie nie odzywalam. Za dwa dni wybije mi rowne dwa tygodnie mojej rehabilitacji w pieknym i cudownym uzdrowisku. Od operacji za kolejne pare dni minie rowny miesiac😱 jak ten czas szybko leci! Poza domem jestem juz prawie miesiac...
Moja reka i bark cwiczone sa dziennie intensywnie, mam cudowne oklady borowinowe, basen, wirówke na ręce, masaż i laser na szyjke 😊
Zabiegi zaczynam od razu po sniadaniu ok 8:00 a kończę je ok 13:00
Powiem Wam- wysilek mega duży! Cwiczenia proste dla zdrowej osoby a ja jestem po nich zmeczona! 😉 ale dlaje rade!!! Jeszcze tylko chcialabym aby byl efekt zadowalający a z tym...trochę slabo 😞 Rehabilitantki mam fajne, dbaja o moja szyjke aby jej nie przeforsowac, podpowiadaja jak cwiczyc w basenie by nie zrobic sobie krzywdy. Nie wiem jeszcze jak dlugo bede na tej rehabilitacji bo byc moze bede miala przedłużenie. Do lekarza operujacego na kontrole po operacji ide dopiero 28 maja wiec to sporo czasu. Czy ręka moja będzie sprawniejsza? Boję się ze nie...😞 mój czas na powrot do pracy wydłuży sie niestety bardzo....ale juz wiem, ze widocxnie jest mi potrzebny teraz taki dlugi przystanek w zyciu...jeszcze nie wiem po co ale to czas pokaże! 😊☺
Pozdrawiam Was wszystkich bardzo cieplo i życzę Wam Szyjki wytrwania i cierpliwosci, ktorej i ja sie ciagle uczę 😘

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: