Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29022)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

Forumowiczka
29-11-2009, 13:41:35

Malgosiu Osiu , komitet dołoży starań żeby zapewenić komfort dla Twojego kręgośłupa przed operacją .
Spotkanie ma być przyjemne dla wszystkich a Ty jesteś w szczególnie trudnym okresie .
Może tym bardziej wesołe rytmy , wesołe wnętrza .
Przekonana , prawda ,że TAK :)
Jeśli na stanie wyposażenia Wiejskiej Chaty są krzesła zostanie takowe zamówniene .Jesli w Chacie są tylko ławy to w mojej chacie jest dużo jaśków i zozbowiązuję się przynieść na twardą ławę miękką poduszkę

No i fajnie zagościł spokój
Ada , w drobnej kobiecie WIELKI DUCH
gość
29-11-2009, 15:24:44

Dziękuję Wam za wszystko. Dobrze, że jesteście. Pogrzeb Taty we wtorek, a jutro uroczystość pożegnania przed kremacją. Strasznie się boję tego jutra.
Siedzę dzisiaj sama, bo mąż w pracy i marznę, bo w noc, kiedy umarł Tato, pękł nam piec centralnego i nawet nie mamy kiedy sie tym zająć.
Teraz sobie myslę, że jednak dobrze, że mnie odesłali ze szpitala - bo dowiedziałabym sie o Tacie jadąc na stół alkbo zaraz po wybudzeniu, a piec mógłby eksplodować, gdybym nie alarmowała męża, że woda do mycia zimna. A ona się sączyła na palenisko....
W dodatku zaczeło mnie wszystko boleć, pewnie od stresu i zimna
Forumowiczka
29-11-2009, 15:53:45

Irku, Kraków chyba będzie bardziej realny po Nowym Roku... bo teraz zbliżają się Święta, wydatki, Zosia jedzie do Zakopanego (porwij ją stamtąd chociaż na jeden wieczór , będziesz miał blisko), Renata do Kołobrzegu...
Dziewczyny - jutro dzwonię do Wiejskiej Chaty i rezerwuję w salce dla niepalących co się da - stoliki, krzesła, ławy, poduszki... będzie jak na uczcie u Nerona .
Są tam niezłe pierogi... mniam, będzie pora obiadowa.

Aniu, niesamowitą historię opisałaś.
Tata wyraźnie dawał wam znaki swojego odejścia.
Trzymaj się, dasz radę!
Początkująca
29-11-2009, 16:36:19

Dorotko trzymaj sie cieplutko my tez bedziemy za Tobą tesknili , dbaj o siebie i wróc zupełnie zdrowa.

Aniu jak to mówią ze nieszczęścia chodza parami .Twoje pogorszenie spowodowane stresem .

Weekend zaliczony w szkole a za 2 tygodnie rusza sesja , trzymajcie kciuki w sumie mam 8 ciężkich egzaminów .
Pozdrawiam Gosienka
gość
29-11-2009, 17:27:07

Spineczko, nie ma sprawy kiedy tylko zechcecie. Kraków jest miastem otwartym przez cały rok, tak jak ja:).

Co do porywania Zosi....myślę że w Zakopanem będzie kobietą nie tylko porywana ale też rozrywaną, ale ja w każdej chwili gotowy jestem na spotkanie z naszym Aniołem:-

Miłego wieczoru
Irek
Forumowiczka
30-11-2009, 08:05:07

ja w każdej chwili gotowy jestem na spotkanie z naszym Aniołem:-

To mnie bardzo cieszy .

UWAGA! UWAGA!
Zrobiłam rezerwację w Wiejskiej Chacie - oczywiście na sobotę, 5 grudnia, od godz. 13.00, na osiem osób, w sali dla niepalących.
Kto pamięta listę? Dobrze byłoby ją powtórzyć...
A może jest jeszcze ktoś chętny?
Na zachętę link do strony restauracji:
http://www.wiejskachata.waw.pl/oNas
Możecie już wybierać z karty...
Forumowiczka
30-11-2009, 11:42:11

Lista po aktualizacji

1. ADA
2. Spinka
3. goja35
4. Zosia
5. Osia
6. Monia
7. Ela

Dorotką wczoraj w nocy na dwie godziny przed wyjazdem jeszcze targały emocje .Tak bardzo chciałała spotkać się z nami i prosiła w @ o przekazanie pozdrowień . Dziś już pewnie poddaje się relaksującym masażom i kąpielom .
Renatka pewnie już spakowana, w sobotę będzie na wieczorku zapoznawczym

Irek , słowo się rzekło
Zdaje się ,że niedziele są dniami bez zabiegowymi a w turnusie będzie ich przynjamniej cztery
Główkuj teraz jakie atrakcje zapewnić Aniłowi

Spieczko rozumiem,że Twoja radość wynika z naszego wspólnego pobytu w Zakopanem ???
Forumowiczka
30-11-2009, 12:48:40

hamer 2009-11-30 12:42:11
Spieczko rozumiem,że Twoja radość wynika z naszego wspólnego pobytu w Zakopanem ???

Oczywiście Zosieńko! Przecież przyjeżdżam do Ciebie do Zakopanego na szalony weekend!!!...
W domu powiem, że jadę na szkolenie "Jak być domowym aniołem"
gość
30-11-2009, 20:44:42

DOBRANOC
gość
01-12-2009, 09:56:15

Zosiu, co do atrakcji to zaczynam główkować.... będą musiały być niebiańskie. Na razie lecę na rehabilitację i mam kilka spraw do załatwienia.

Miłego dnia
Irek

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: