Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29021)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

gość
05-07-2011, 19:31:35

Aniu!
Obyś miała rację ale lekarz potwierdził ponownie opierając się na najnowszym rezonansie ,że to co jest uszkodzone w wyniku mielopatii pozostanie oby tylko następne kręgi nie "poszły".
W środę mąż wyrusza do szpitala rehabilitacyjnego i mam nadzieję że wróci w lepszej formie.
Wiesia
gość
06-07-2011, 08:20:19

Czy dobrze pamietam, że jedzie do Popielówka? byłam tam w poniedziałek na konsultacji i jestrm trochę przerażona, bo nie ma mozliwości kupienia czegokolwiek, o gazetach nie pomarzysz Wybralismy się do samego Popielówka a tam ani sklepu, więc trzeba brać dobytek na cały pobyt. Wyznaczyl mi termin na 29.grudnia, bo sie przyznałam, że byłam juz w tym roku na rehabilitacji. Jakby co, to prosze o opis wrażeń z pobytu, żebym mogła uciec w razie czego
Ania po korporektomii
gość
06-07-2011, 14:27:06

Aniu!

Zgadza się to Popielówek. Będę na bieżąco informowała Cię

na temat pobytu i rehabilitacji.

Może forumowicze nie będą zainteresowani naszymi wypowiedziami to podaj mi swoją pocztę jak możesz tam będę pisać. Moja-wjesionka@gazeta.pl

Pozdrawiam Wiesia
gość
06-07-2011, 15:16:17

Aniu przeprasza mam Twój adres na WP
Będę pisać
gość
06-07-2011, 20:04:01

Czekam zatem na wieści, bo jakoś mocno przestraszona jestem tym Popielówkiem
Ania po korporektomii
gość
08-07-2011, 13:28:12

Witajcie jestem w domu po 28 dniach pobytu w Zakopanem . Jeśli chodzi o moje czepiactwo to bardzo rzadko zaglądam na to forum Gdyż przekazałem swoje doświadczenia i każdy może z nich korzystac lub nie i mało mnie to obchodzi kto i jakie lekcje weźmie sobie do serca jak już pisałem jeśli będzie Ktoś potrzebował wskazówek pocieszenia lub chce się czegoś dowiedziec jestem dostępny na priv . Ja swoje konto na tym forum zlikwidowałem i już pewno nie powrócę chyba że tak jak teraz jako gośc . Przykro mi ale w zakopanym nie miałem dostępu do internetu z czego się bardzo cieszę gdyż korzystałem z przyjemności obcowania z natura i moimi ukochanymi górami , a nie prostowaniem błędów które i ja sam popełniam . mój adres janusz-kur2@wp.pl . Pozdrawiam wszystkich Wielebny Janusz
Początkująca
10-07-2011, 12:58:26

Witam, przesyłam Wam kochane Szyjki ciekawy link, ocencie sami, pozdrawiam http://***/forum/9-Leczenie-chirurgiczne/199-Medtronic-Prestige-tytan-tytan-dla-sportowca?lim
anna
gość
10-07-2011, 13:03:37

WITAM, CO SADZICIE NA TEMAT TERAPII MAGNETYCZNEJ? CZY KTOS NOSI COS Z MAGNESEM, BRANSOLETKE, WISIOREK ITP? PODZIELCIE SIE WIEDZA, POZDRAWIAM
gość
10-07-2011, 14:39:14

Wylacz caps lock nie pisz wielkimi literami bo wprowadzasz nerwowa atmosfere a to meczy!
Wtajemniczona
10-07-2011, 14:56:12

Anno!
Dziękuję za wskazany link-przeczytałam i jeszcze do tego powrócę.
wiesia

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: