Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29021)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

Początkująca
24-06-2012, 20:47:10

Witam Wszystkich bardzo serdecznie i pozdrawiam. D lugo sie nie odzywałam chociaz posty czytałam, niestety dalej walcze z tarczyca ktora sie przyplatała i nie moge sie jej pozbyc. Jak by tego było mało szyja i bark daje mi popalic okropnie. Mam zawieszone zabiegi rehbilitacji ze wzgledu na bardzo wysokie ob - 96 i nie wiem co sie dzieje bo od 2 tygodni mam dziwnie obrzeknieta lewo reke od barku do łokcia i bardzo bola mnie stopy, mam wrazenie jak bym chodziła po kamieniach. Nie wiem z czym to łaczyc, czy z kregosłupem , przypominam ze ma 2 implanty i blache c5- c7, do tego brak zrostu miedzy nimi. Moze ktos miał podobne dolegliwosci i poradzi co robic dalej . Ania
Anna
Forumowicz
25-06-2012, 14:13:13

Zbieram się żeby napisać coś konstruktywnego albo konstrujiącego albo w ogóle coś ciekawego i nic mi nie wychodzi więc napiszę że ...
sypie się totalnie , już nawet nie chce mi się iść nawet do lekarza
czuję jak moje kręgi rozpadają się w mgnieniu oka niczym nowa powstała A2
"Denerwowanie się to zemsta na własnym zdrowiu za głupotę innych"
gość
25-06-2012, 14:54:30

Witaj Aniu, dużo tych dolegliwości Cię dopadło i bardzo mi przykro, że nic nie jest lepiej.
Czytasz forum, to zapewne wiesz- nie mam doświadczeń PO i na temat zrostów nie wypowiem się.
Zapytam Cię tylko, czy byłaś z tym obrzękiem ramienia u lekarza i czy diagnozowali, co może być powodem? Tak sobie myślę głośno, czy nie są to jakieś zaburzenia przepływu limfy (pooperacyjne), jakiś ucisk na naczynia krwionośne… trzeba to zbadać, im szybciej tym lepiej. Wiem, że człowiek ma dość już wszelkich badań i lekarzy nie widząc rezultatów leczenia i chociaż małej poprawy, ale trzeba dalej drążyć i szukać przyczyny i pomocy.
A wysokie OB świadczy o stanie zapalnym w organizmie, szukałabym co i gdzie…? przy prawidłowym OB może pomógłby masaż limfatyczny na rękę?
Pozdrawiam serdecznie
anTosia O wartości życia rozstrzygają nie czyny, choćby wielkie, ale miłość, choćby mała.
Wtajemniczona
25-06-2012, 16:59:12

Witajcie....
Byłam dziś na kontrolnej wizycie u neurologa...Mielopatia nie stoi w miejscu- niestety:(..Porażenie 4-kończynowe nie ustępuje..Chyba coraz gorzej jest z rękoma i nogami..A i dzisiaj stwierdzono,że przyplątał się Objaw Babińskiego .!Pytam się z czym to sie je?...I tak nie dotarło do mnie NIC!..:( Ponoć to grożny objaw?...Teraz wyczytałam ,że objaw Babińskiego
świadczy o uszkodzeniu dróg piramidowych na wysokości ośrodkowego układu nerwowego lub rdzenia kręgowego.
To tyle u mnie...
Na tą chwilę po powrocie tylko piorę i na raty prasuję...Żelazko dla mnie to - okropna rzecz!!..:(
Ale cóż..trzeba Żyć!...z tymi wszystkimi potworami...
Przyznaję się bez bicia!.....DEPRECHA mnie dopada!..:)
Neurolog też to zauważyła...Zaproponowała inny lek "na wesołość"..silniejszy jak Velaxin,który biorę od lat...
Pozdrówka Moi Drodzy....
Raf...nie tylko TY sie sypiesz!!!...
Halina z mielopatią...
Forumowicz
25-06-2012, 17:04:50

ta tylko mi dopiero co z przodu 3 wskoczyła więc za szybko na korozję
Początkująca
25-06-2012, 20:15:29

Amadobo, przebijam: endokrynolog w gdańskim centrum klinicznym-2016!!! Oczywiście mowa o pierwszej wizycie. Ja chodzę co pół roku, bez problemu.
Vika
Wtajemniczona
26-06-2012, 07:15:45

no tak....a mi już z przodu stuknęła 6...a i jeszcze 1 z tyłu...!!!!....
więc chyba już nie powinnam życ...a co dopiero leczyć się i korzystać z NFZ....:((
Na tą chwilę....piszę "do zobaczenia"....na jakiś czas...
Pozdrowienia i życzenia ZDROWIA i Życia Bez Bólu -zostawiam jak zawsze szczere!....
Halina z mielopatią....
Halina z mielopatią...
gość
26-06-2012, 07:44:30

Witam wszystkie szyjki, niezależnie od płci
Halinko nie znikaj, nie poddaj się depresji. Jesteś silną kobietą i znajdziesz energię do życia z uśmiechem - pomimo bólu. To, że masz 6 z przodu i 1 z tyłu, dodaje Tobie tylko uroku. Owszem, ból nie napawa radością oraz optymizmem ale wiesz z doświadczenia, że jak się poddasz, będzie bolało bardziej. Wierzę, że pozbierasz siebie do walki o poprawę zdrowia i samopoczucia. '
Pozdrawiam serdecznie i pamiętaj, że masz NAS
Bogna
Początkująca
26-06-2012, 12:13:58

Witajcie kochane dziewczynki i kochani chlopcy .(szczegolnie zawiedziony Januszu)
Halinko nie poddawaj sie .Mysle ze masz w sobie duzo wiary i sily.Ja jestem tu od niedawna ale Twoe wypowiedzi bardzo mi pomogly podjac trudne dla mnie decyzje. Wierze bardzo ze dasz rade .
Pozdrawiam ewa.
Przyjaciele sa jak ciche anioly
Ktore podnosza nas,
Gdy nasze skrzydla
zapomnialy jak latac .
ewaparz2
Forumowicz
26-06-2012, 13:17:00

Leci samolot, psują się wszystkie silniki, pilot inforuje pasażerów:
Jest awaria , rozbijemy się !!!
Niemka zaczyna się malować i stoić
Ludzie do niej:
- Ty niemka co Ty robisz???
- Ładną zaczną szybciej szukać
Ruska zaczyna zakładac złote łańcuchy,pierścionki,kolczyki itp
- Ty ruska co ty robisz ???
- Bogatą zaczną szukac szybciej
Czarnoskóra amerykanka rozbiera się do golasa i siada w kąt
- Ty czarna co Ty robisz ???!!!
- Najpierw zaczną szukać czarną skrzynkę :):):)

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: