Zosiu! Dziękuję Ci bardzo za wsparcie duchowe

.
No i jestem już po pierwszej konsultacji...
Po pierwsze okazało się, że wyniki rezonansu mam (bardzo) kiepskiej jakości

..(?) robione w Euromedicu (w Olsztynie)...muszę dorobić skosy rtg...ale już w wyznaczonej pracowni. Doktor uznał,że nie wszystko widzi co go interesuje...
Wg Pana D-ra coś jest nie tak... a to określenie "coś jest nie tak" miało oznaczać,że coś jest do zrobienia. Bez fotek rtg - doktor nie chciał diagnozować - które poziomy - ale wg niego chyba też coś niżej szwankuje. I powiedział Pan Dr,że mam sie cieszyć z tego - że jeśli można "coś zrobić", by było lepiej - to już jest powód do zadowolenia ... Na razie o konkretach nie rozmawiał ze mną. Główną intencję poznałam już przy tej pierwszej wizycie...

. Oczywiście zostałam dokładnie zbadana i dr potwierdził to co mi dolega. Prawa ręka jest w kiepskiej kondycji, a ja jestem praworęczna...O pozostałych dolegliwościach nie chcę pisać, bo wszyscy podobnie chorujemy...niestety.
Otrzymałam receptę na inne leki: Rantudil Retard i Sirdalud.
Zosiu - masz Kochana doświadczenie ...proszę - podpowiedz. Czy powinnam jednak skonsultować moje wyniki z neurochirurgiem...bo mam jakieś takie wewnętrzne przeświadczenie, że ortopeda - traumatolog nie zrobi "tego" dobrze...Gdy wcześniej chorowałam i byłam operowana (lędźwiowe) - to byłam wyłącznie pod opieką neurochirurgów...
Będę Ci mocno wdzięczna

. Pozdrawiam cieplutko.
Kudi - ja stety/niestety nie miałam żadnych przejść z ZUS'em takiego typu - jak piszesz... Zosia chyba Ci konkretnie poradziła - byś rzucił okiem na link. Wiem,ze z NIMI jest ciężko. Trzeba czasu by ta instytucja przeszła prawdziwą reformę.
Pozdrawiam. Trzymaj się dzielnie w walce o "swoje"

.
Dakarda