Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29020)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

Wtajemniczona
17-11-2009, 00:04:50

Słuchajcie SZYJKI !!! A teraz coś dla poprawienia humoru i uczczenia naszego ostatniego spotkania...

głośniki włącz i wejdź na:

http://sendables.jibjab.com/view/A2NEoJqCiiOaygXZ

oraz

http://sendables.jibjab.com/view/Vbxpz1XrT1jWVuIn
Renata [link=\\"http://straznik.dieta.pl/\\"][image noborder]http://straznik.dieta.pl/zobacz/straznik/?pokaz=60694d191237293e0.png[/image][/link]
Forumowiczka
17-11-2009, 00:39:49

Witam w rozmowach nocą
Aniu w końcu u Ciebie pora na drogę ku zdrowiu .Dla Taty będziesz potrzebna zdrowa i radosna a to masz szansę osiągnąć dzięki operacji .
Głowa do góry,przeszłaś już tak wiele ,dasz radę i tym razem .

Ada z namiarów,które podała Dorotka Radilogica na Wiertniczej jest najtańszą płacówką prywatną 350 pln przy bardzo dobrej jakości badań w systemie otwartym -na wypadek gdybyś nie miała alternatywy.
Spotkanie 5.12 oczywiście potwierdzam ,sądziłam,że ta data jest oczywista przy braku zmian terminu.

Dorotko wyszło jak wyszło.
Jedź Swieradowa ,wypoczywaj ,rehabilituj się efektywnie i efektownie Ja wrócę z Zakopanego i zachęcimy pozostałe koleźanki do wojaźy

Iwonko 24 za kilka dni ,pozostaw interpretacją doktorowi Wilkowi. Nie potrafię odpowiedzieć na ile możliwe jest cofnięcie się zaawansowanych zmian .

Irek z takim podejściem sukces na komisji murowany

POZDRAWIAM
Forumowiczka
17-11-2009, 00:45:10

Hej Renatko nocna Sówko -cichutkie nocne pozdrowienia od drugiej Sówki . Chyba same pozostałyśmy na dzisiejszą noc
gość
17-11-2009, 00:56:35

EWA ,dopiero odebrałam Twojego maila .Odpiszę w czwartek po powrocie do domu .Pozdrawiam ZOSIA
gość
17-11-2009, 08:56:07

Witam!!! Ada jesli chodzi o rezonans ,to możesz spróbować na Płockiej 26 tel.(022) 4312406 ,ja dzwoniłam 4 listopada proponowali na koniec grudnia ale dla mnie to było za późno. pozdrawiam Iwona.....
Początkująca
17-11-2009, 09:25:36

Aniu nie martw sie wszystko bedzie dobrze , trzymam za Ciebie i za Twojego tatę kciuki .

Ja od poniedziałku latam po lekarzach i zaczyna mnie sie to coraz mniej podobać .
Trzymajcie kciuki dzisiaj o 13,20 .

Irek daj znać jak wizyta w ZUS-ie

Za oknem ciepło i to jedyna dobra wiadomośc .
Pozdrawiam wszystkie szyjki .Gosieńka
gość
17-11-2009, 09:47:13

Witam Was wszystkich i bardzo dziękuję za trzymane kciuki..... POMOGŁO!!!. Pani lustrator przewertowała moje papiery i stwierdziła że L-4 zasadne a leczenie wymaga bardzo dużo czas. Co do wskazań operacyjnych trzeba się bardzo zastanowić w tym temacie należy wykorzystać wszystkie możliwe środki podreperowania szyjki oraz lędźwiowego.
Dostałem skierowanie w ramach prewencji ZUS na rehabilitację do Centrum Rehabilitacji w Krakowie(słyszałem że tam są dobrzy fachowcy)miałem też możliwość wyjazdu do sanatorium lecz na termin w którym będzie Zosia w Zakopanem na pewno bym się nie załapał wybrałem to pierwsze.
A.... slipki założyłem ale wyskakiwałem tylko z butów i koszuli :)
Jeszcze raz bardzo Wam dziękuję za wsparcie dla mojej osoby. Zaraz lecę na ciężko wywalczony termin oraz miejsce rehabilitacji z NFZ

Przychodzi facet do lekarza twierdząc, że jest ogólnie w złej kondycji fizycznej. Doktor poddał go całej serii badań, po czym mówi:
- Wie pan co? W tej chwili nie mogę dokładnie stwierdzić co panu dolega, ale myślę, że to wszystko przez alkohol.
- A jest tu jakiś trzeźwy lekarz? - zapytał z ciekawości facet.

Pozdrawiam, miłego dnia
Irek
Wtajemniczona
17-11-2009, 09:52:22

Dziękuje wszystkim za pomoc w znalezieniu miejsca na MRI.
Dorotko ja też weszłam na tą stronę i dzwoniłam do tych miejsc, ale niestety.......po 1.01.2010
Dziś zadzwonię na Fieldorfa , dzięki Renatko, na Płockiej pani powiedziała żeby dzwonić może coś się zwolni.
Reniu obejrzałam http://sendables.jibjab.com/view/A2NEoJqCiiOaygXZ
polecam super mi w nowej fryzurze..muszę pomyśleć o zmianie i ten pies do towarzystwa,,,,,,,super

ADA
Początkująca
17-11-2009, 12:55:13

dorakami 2009-11-17 10:52:22 Dziękuje wszystkim za pomoc w znalezieniu miejsca na MRI.
Dorotko ja też weszłam na tą stronę i dzwoniłam do tych miejsc, ale niestety.......po 1.01.2010
Dziś zadzwonię na Fieldorfa , dzięki Renatko, na Płockiej pani powiedziała żeby dzwonić może coś się zwolni.
ADA

Ada spróbuj jeszcze zadzwonić do Instytutu Kardiologii w Aninie pod nr tel. (22) 343 46 55 może coś ci się uda załatwić, a ja jak wróci ze zwolnienia moja koleżanka spróbuję ci jakoś pomóc. Od tygodnia czuję się potwornie. drętwieje mi łapka i boli mnie między łopatkami powiedzcie czy to tak ma być?
gość
17-11-2009, 14:56:29

Od tygodnia czuję się potwornie. drętwieje mi łapka frown i boli mnie między łopatkami frown powiedzcie czy to tak ma być? cry(cytat)

Gosiu tak nie powinno być no lecz jest i wielu z nas to trapi ja osobiście zaczynam się bać tego że któregoś pięknego dnia obudzę się bez bólu to będzie na pewno ten dzień kiedy umrę trzeba się do tego przyzwyczaić i nauczyć się brać ból jak kolegę lub partnera który zawsze daje znać o sobie że jest blisko i wku....? swoją obecnością Pozdrawiam Janusz

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

gość
Tętniak tętnicy podstawnej
Witam jestem tu nowa. Z uwagi na chore zatoki lekarz laryngolog wysłał mnie na rezonans głowy z kontrastem. W opisie naczyniak w 3 komorze. Pojechałam do profesora do Krakowa który po obejrzeniu płytki stwierdził że to nie naczyniak a tętniak. Skierował mnie na dodatkowe badania żeby bliżej przyjrzeć się temu tworowi. Najbardziej niepokoi mnie że tętniak jeśli to tętniak jest na tętnicy podstawnej. Na forum poczytałam że raczej nie operuje się czy ebolizuje tętniaków w tym miejscu bo ryzyko za duże. Czy ktoś spotkał się z taką sytuacją? Czy ktoś miał tętniaka w takiej lokalizacji. Proszę o odpowiedź. Muszę podjąć decyzję co dalej choć pan profesor wspomniał o embolizacji. Dziękuję i pozdrawiam KG
Dziwne bóle głowy
Czesc! 2msc temu byłam na kontroli u ginekologa. Z wynikami krwi. Tam wyszła wysoka prolaktyna. Plus bóle głowy, problemy z oczami jakby ucisk i lekka mgła. Przez 3min tak mi się robi. W dodatku mrowienie/drętwienie lewej strony twarzy. Głowa boli mnie przedewszystkim na czubku ( ciemieniowej) ból nie jest ciągły.
gość
Paraliż rąk w samolocie
Czy ktoś się spotkał z takim przypadkiem. Syn po raz pierwszy leciał samolotem. W czasie startu sparaliżowało mu obie ręce, częściowo policzki, miał problem z mówieniem. objawy zaczęły ustępować, gdy samolot osiągnął wysokość. Trwało to około godzinę. Potem się już nie powtórzyło. Co może być powodem?
Reklama: