Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29022)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

Początkująca
23-11-2009, 15:11:14

Witaj Spinko. Od wypadku w kwietniu przez 6 m-cy byłam na zwolnieniu, w trakcie w lipcu miałam operację C5-C6 a od października jetem na świadczeniu rehabilitacyjny, które orzekł lekarz ZUS-u. Pozdrawiam
Ela z Legionowa
Początkująca
23-11-2009, 16:38:31

Aniu,
Jestem nowa na forum szyjek, ale że operację miałam niedawno, tj. we wrześniu to jestem na świeżo i mogę spokojnie napisać, że czytać będziesz mogła. Poprosisz o ustawienie oparcia łóżka i weź ze sobą jasiek to podłożysz na kolana przy czytaniu. W kołnierzu czytanie nie jest wygodne, ale możliwe. Ja czytałam, bo bez tego bym się zanudziła.... Także książki bierz. Fajnie mieć też mp3, można wtedy muzyki posłuchać
Tak na marginesie to miałam tez "stopery", które się przydały, bo niektóre Panie mocno chrapały w nocy
Pozdrawiam,
Monia
Początkująca
23-11-2009, 16:43:45

Spine 2009-11-22 17:38:56
Tutaj chyba wszyscy tak mają .
NIC-NIEROBIENIE wpływa na nas zwykle tak, że bez antydepresantów ani rusz.
Czasem, gdy boli mnie na tyle, że jednak się kładę (i nic nie robię, tylko pachnę ) to mam wrażenie, że umrę z nudów! Więc wstaję, zakładam kołnierzyk marki Florida i robię pranie (to znaczy wkładam rzeczy do pralki, wsypuję proszek, wlewam płyn i nastawiam program), zmywam (to znaczy nastawiam program w zmywarce), robię zakupy (to znaczy dzwonię do męża żeby je zrobił) i tak dalej...

Ja staram się pracować podobnie. Chociaż czasami mnie korci, aby coś jeszcze porobić.... Na szczęście dla mnie mało zostaje
gość
23-11-2009, 17:17:27

Ado bardzo Dziękuje za życzonka .coś kiepsko z Tym zasięgiem pewno wilki przeszkadzają w internecie i nie możesz się z nami połączyć tylko błagam jak wychodzisz nie zakładaj czerwonego kapturka a i koszyczka nie zabieraj z sobą . Ado a dla czego skierowali Ciebie do szpitala ?Pozdrawiam Janusz
gość
23-11-2009, 17:21:59

Moniko widzę że jesteś fanką muzyki zapraszam na nocny koncert do mnie a gwarantuje że Twoje stopery nic nie pomogą moje chrapanie bije rekordy nawet sąsiadka pyta się, co się u nas dzieje w nocy
Wtajemniczona
23-11-2009, 18:27:21

Janusz skierowanie mam, ponieważ wracają objawy przed operacyjne i Pani neurolog stwierdziła, że trzeba to sprawdzić czy to nie wynik operacji.........a może czegoś innego.......
W lesie jestem codziennie ale oprócz zajęcy i dzików nic nie widziałam, więc może mam jeszcze szanse na spotkanie wilka.......tylko czy miałby ochotę na takiego starego czerwonego kapturka
ADA
gość
23-11-2009, 18:36:57

Trzy dni nieobecności i człowiek do tyłu.
Januszu imieniny? Życzenia spóźnione ale szczere:
Co by Ci się dobrze działo, w nocy stało w dzień wisiało. Krótko na temat i niech się ziści.
I jeszcze jeden raz:
Co by nam się dobrze działo
A że działo to armata
Pijmy zdrowie Janusza brata.

Pozdro, Irek
gość
23-11-2009, 18:51:36

Dziękuję Wam za wszystko. Jutro na 8 rano kazał mi być. Boje sie, że cos się nadzieje i odeślą mnie z kwitkiem, może grypa czy coś?
Książek nie wyrzucam i nawet zastanawiam sie nad szydełkiem, żeby anioła udłubać Doktor mówił, że nie będę miała kołnierza, ciekawe, bo przeciez duch ze mnie niespokojny i cały czas sie ruszam, więc mogę sobie szyjkę nadwyrężyć. Może na pierwsze dni dostanę upragniona ozdobę?
Stoperów nie biorę, bo głuchawa jestem i jak wyjmę aparaty z uszu, to przypominam pień. Za to ja pochrapuję, bo po tylu operacjach zafundowałam sobie bezdech senny, czym wpędzam czasem w panikę moich współspaczy /kiedyś jedna pani po operacji biodra pokuśtykała do pielęgniarek, że się duszę/.
Mam nadzieje, że wrócę do Was niedługo z piękną nową szyjką. Trzymam kciuki za szyjki przedoperacyjne, zdrowia zyczę tym niredomagającym i pogody ducha tym, które maja zmartwienia.
Do zobaczenia - Ania /amadobo/
gość
23-11-2009, 19:00:12

Aniu jestem z Tobą. Ale jak mnie postawią na " stos " to nie wiem czy będę z sobą. Ku..a za długo z tym żyję, za wielu lekarzy odwiedzam i ......

Dobranoc Kochani
gość
23-11-2009, 19:00:25

Aniu jestem z Tobą. Ale jak mnie postawią na " stos " to nie wiem czy będę z sobą. Ku..a za długo z tym żyję, za wielu lekarzy odwiedzam i ......

Dobranoc Kochani

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: