Witam
Nie było mnie ale nie dlatego, że znalazłam się w szpitalu ale dlatego ,że nie miałam dostępu do internetu........
Takie są prawa natury jak się mieszka w lesie. dziękuję za miłe słowa pod moim adresem.....
Januszku oczywiście szczere do bólu życzenia imieninowe.......zdrowia, zdrowia ,zdrowia.......itd.
Wyobraźcie sobie,że byłam dziś na Saszerów bo tam dostałam skierowanie do szpitala i nie przyjęli mnie ponieważ u nich obowiązuje rejonizacja a ja jestem spoza rejonu i nie ma opcji o przyjęcie chyba ,że coś nagłego tzn. wypadek drogowy,
udar mózgu.......kazali zgłosić się do rejonu........a mój rejon to Ostrołęka do której mam dwa razy dalej niż do W-wy. gdzie też lekarz zdecyduje czy mnie przyjąć czy nie.
Pani neurolog a Saszerów poradziła mi , że powinnam się zwrócić do lekarza ,który mnie operował.....na pewno pomoże .......wiec o czym tu mowa.
Jutro rano ruszam na podbój Ostrołęki zobaczymy.
Aniu nie martw się operacją teraz Ci nie wolno tego robić.....postaraj się myśleć o czymś przyjemnym choć wiem ,że nie jest to łatwe
Tacie swoim martwieniem nic nie pomożesz a zaszkodzisz sobie ,wiem jestem okrutna .......ale to realia , na pewno w szpitalu będą robić wszystko aby przedłużyć mu życie, a Ty musisz skupić się na sobie.
Widzę ,że spotkanie przeniosło się do muzeum .......czyli 13.00 -5.12. muzeum powstania
ADA