Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29021)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

Początkująca
22-11-2009, 20:51:42

Drogi Januszu przyjmij te życzenia choć troszkę spóźnione lecz z serca płynące.
Imieniny - dzień radosny, pełen kwiatów, zapach wiosny. Wszyscy złożyć chcą życzenia: zdrowia, szczęścia, powodzenia. Niech Ci słońce zawsze świeci i niech czas radośnie leci. Niech odejdą smutki, złości i powróci czas radości. Te życzenia, choć z daleka płyną jak wpatrzona rzeka i choć skromnie ułożone, są dla Ciebie przeznaczone.
gość
22-11-2009, 21:11:51

Malgosiu , operacje miałam mieć w maju , zgłosiłam się do szpitala , ale pani anestazjolog nie podjęła się mnie uspić ze względu na złe wyniki badań morfologii.... czekam do wtorku na decyzję dr.Wilka (morfologia jest już OK)
gość
22-11-2009, 21:18:29

przepraszam ,zapomniałam się podpisać ... Iwona
gość
23-11-2009, 06:16:59

Gosiu serdecznie Dziękuję śliczny wierszyk pozwolisz że skopiuję do swoich ulubionych .

Wybaczcie że ostatnio nie przebywam Tyle przed komputerem ale będąc w Bydgoszczy złapałem jakieś przeziębienie wszystko mnie boli jestem jak rozładowany akumulator i jak pomyślę że mam dziś iść na rehabilitację to aż mną trzęsie lecz dzwoniłem rano i nie mogę przełożyć na inny termin więc dziub na sznurek zwiążę co by mi zębów nie powybijało i pójdęPozdrawiam Janusz
Forumowiczka
23-11-2009, 07:36:39

ElaKa0 2009-11-22 19:36:36 Witaj Spinko Ciekawa jestem jak się czujesz. Miałaś operację 2 tyg. wcześniej niż ja. Ja jestem cały czas sztywna i boli mnie kark i tył głowy. Do końca stycznia mam świadczenia rehabilitacyjne. Cały czas chodzę na rehabilitacje. Pozdrawiam

Hej
Czuję się rozmaicie. Pobolewa mnie najcześciej bark lub bok. Szyja i głowa na szczęście nie. Który poziom miałaś operowany? Ja C4/C5. O jakim świadczeniach mówisz? Dostałaś jakieś od razu po operacji? Nie bardzo orientuje się w tych sprawach.
Jade zaraz do mamusi do Warszawy .
Wspaniała perspektywa. Wróce po południu. Na razie!
gość
23-11-2009, 08:18:18

Januszku, serdeczne zyczenia, wybacz, że spóznione, ale tepsa zrobiła sobie przerwę konserwacyjną i interent mi zabrali.
Moje Drogie pooperacyjne szyjki, mam pytanie.
No bo tak. Spakowałam sie do tego szpitala i oczywiście, jak to mam w zwyczaju, wzięłam sobie trochę książek /no... może mniej niż zwykle, ale trochę tego jest/, a mój mąż twierdzi, że po operacji nie dam rady przyjąc pozycji do czytania. Poradzcie - wywalać te ksiązki? Jestem człowiek musząćycośrobić i chyba bym oszalała siedząc i patrząc w ścianę.
Ciekawe czy mnie długo potrzymaja przed i po operacji. Znowu wpadam w turbulencje przedoperacyjne a w dodatku wieści o tacie są dołujące - obrzęk płuc, nerki nie pracują, serce też przestało chcieć, wprowadzili go w spiączkę znowu. Na oddziale nie ma żadnych odwiedzin z powodu grypy ale moja macocha sie tam wczoraj jakos wśliznęła i powiedziała coś, co mnie przeraziło, że tata "jest chory na smierć" i że z tego już nie wyjdzie. Dwa tygodnie huśtawki od rozpaczy do nadziei. Biedna kobieta, tyle lat z nim była, pielęgnowała go w chorobach /jest od niego o 15 lat młodsza/ i teraz....
Boję się, że cos się stranie z tatą jak ja sobie będę na oddziale.
Początkująca
23-11-2009, 11:02:02

Aniu kochanie na to nie masz już zadnego wpływu , Twój tata ma w szpitalu dobra opieke i pewnie robia wszystko a Ty musisz sie teraz zając sobą aby szybko wrócicc do zdrowia . Trzymam za Ciebie kciuki i musisz szybko wyzdrowieć aby tata mogł sie cieszyc ze zdrowej fajnej córki.
Pytasz o ksiązki , ja czytałam przed i po operacji . Po operacji jest troche trudniej ( ja byłam w kołnierzu ) ale pielęgniarki ustawiłay mi w odpowiedniej pozycji łóżo i na kolana kładłam poduszke a na naią książke i pozycja była wysmienita.
Aniu nie martw sie wszystko dasz rade przetrzymac i szybko wrócisz do nas . Pozdrawiam Ciebie i inne szyjki .Gosieńka
Początkująca
23-11-2009, 12:40:20

zanzibar 2009-11-23 07:16:59 Gosiu serdecznie Dziękuję śliczny wierszyk pozwolisz że skopiuję do swoich ulubionych .

Januszku oczywiście, że nie mam nic przeciwko, wręcz przeciwnie bezie mi bardzo miło
gość
23-11-2009, 13:56:30

Ania bardzo Dziękuję za życzenia .
Słuchaj Aniu turbulencje przed operacyjne ma każdy z nas myśli do głowy przychodzą przeróżne ale ja wiem że jesteś mocna dasz radę ,jeśli zaś chodzi o czytanie to będziesz mogła czytać lecz nie zbyt długo z przerwami zresztą trzeba dbać o oczki No tak pozostaje Tata wiem być może okrutnie zabrzmi To ale teraz musisz skupić uwagę na sobie a wiem z cała pewnością że Twój tata chciał by byś była zdrowa i radosna że wybór po między Tobą a nim to jak 1000-1 oddał by swoje życie za Ciebie pamiętaj. Ania on ma Tam najlepszą opiekę jaka może być a jeśli nie będzie chciał już pozostać z Tobą tylko wybierze ta inna drogę to nawet gdy będziesz przy nim nic nie zmienisz bo mówiąc prosto głową muru nie przebijesz a twoje zdrowie będzie jego radością Tam do gdzie zmierza i będzie czuwał Janusz
Wtajemniczona
23-11-2009, 14:15:59

Witam
Nie było mnie ale nie dlatego, że znalazłam się w szpitalu ale dlatego ,że nie miałam dostępu do internetu........ Takie są prawa natury jak się mieszka w lesie. dziękuję za miłe słowa pod moim adresem.....
Januszku oczywiście szczere do bólu życzenia imieninowe.......zdrowia, zdrowia ,zdrowia.......itd.
Wyobraźcie sobie,że byłam dziś na Saszerów bo tam dostałam skierowanie do szpitala i nie przyjęli mnie ponieważ u nich obowiązuje rejonizacja a ja jestem spoza rejonu i nie ma opcji o przyjęcie chyba ,że coś nagłego tzn. wypadek drogowy, udar mózgu.......kazali zgłosić się do rejonu........a mój rejon to Ostrołęka do której mam dwa razy dalej niż do W-wy. gdzie też lekarz zdecyduje czy mnie przyjąć czy nie.
Pani neurolog a Saszerów poradziła mi , że powinnam się zwrócić do lekarza ,który mnie operował.....na pewno pomoże .......wiec o czym tu mowa.
Jutro rano ruszam na podbój Ostrołęki zobaczymy.
Aniu nie martw się operacją teraz Ci nie wolno tego robić.....postaraj się myśleć o czymś przyjemnym choć wiem ,że nie jest to łatwe
Tacie swoim martwieniem nic nie pomożesz a zaszkodzisz sobie ,wiem jestem okrutna .......ale to realia , na pewno w szpitalu będą robić wszystko aby przedłużyć mu życie, a Ty musisz skupić się na sobie.
Widzę ,że spotkanie przeniosło się do muzeum .......czyli 13.00 -5.12. muzeum powstania
ADA

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: