Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29017)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

Początkująca
08-08-2014, 17:16:57

Witam !! dawno nie pisałam, jestem już po blokadzie, która zaczeła dzialac dobry tydzien po jej podaniu. Czuje strasznie duzo werwy ( oczywiscie nie przesadzam ), ale napewno mam problemu z zasnieciem i czesto sie pocę ( nie sadze ze to przez pogodę ) - wydaje mi sie ze to skutki uboczne blokady !! Dopiero teraz zaczynam czuc ulge, co prawda nie jest idealnie, ale..... jestem juz dobrej mysli !! W czwartek wracam do pracy po poł roku chorowania !! Pozdrawiam !!
gość
08-08-2014, 20:06:10

Anetko a w co dokładnie dostałaś blokadę? W staw międzykręgowy, okołokorzeniowa to była?
Ostrzegam za 3 tyg. może przestać działać...uważaj!! Dbaj o siebie w pracy!!!
Pozdrawiam
Początkująca
08-08-2014, 20:21:53

.
Początkująca
09-08-2014, 06:04:52

aneta232323 2014-08-08 22:21:53
Wiesz, dokładnie nie wiem, niestety lekarz nie powiedział, ja nie zapytałam odsunął się od kręgów po lewej stronie, bo tam się skupił największy ból. Między łopatką a kregosłupem, na wysokości c6-c7, nie wiem czy dobrze wytłumaczyłam :)
Znajoma powiedziała, że przynajmniej pół roku jej działała blokada ?
gość
09-08-2014, 07:42:52

A to ani w staw ani okołokorzeniowa...no jeśli to diprofos to teoria mówi że 3-4 tyg., ale jeśli znajoma np. miała tam jakiś stan zapalny i steryd go wyleczył to jak najbardziej może przestać boleć nawet na zawsze ;)
Dlatego dość istotne jest pytanie DLACZEGO BOLI?
Anetko należy wierzyć, że i u Ciebie będzie dobrze, może nie boli Cię z powodu ucisku korzenia i będzie good :) tego życzę :)
Początkująca
09-08-2014, 09:07:50

Dziekuję Pawik :) tak, to był diprophos. Nie wiem, okaze sie, ale mam taka najskrytsza nadzieje - niech dziala tak dlugo jak tylko to mozliwe :) nie mam ucisku, rezonanas, kilka rtg nie wykazaly nic co mogloby zaniepokoic lekarza, a jednak boli mnie po operacji, nawet bardziej niz przed !! nie kazdy reaguje i odczuwa wszytsko tak samo, niektorzy potrzebuja duzo duzo wiecej czasu, no tak jest w moim przypadku !
Wtajemniczona
09-08-2014, 14:20:48

Pozdrawiam wszystkich , ja dalej staram się rozwiązać problem nie inwazyjnie czyli bez operacji, zrobiłam rezonans głowy ( często dokuczją bóle ) wyszło mi że że mam zmiany ognisk demielizacyjnych jadę w poniedziałek do Wrocławia na konsultację zobaczymy. Ale prawda jest taka że , nikt nie powie co robić dalej. Teraz czuje się dobrze, jestem po wakacjach ale prace mocno ograniczam . Pozdrawiam
Renata
Przed operacją Zwyrodnienie C4do C7 + długi opis Operacje przekładam już od ponad 2 lat "Łatwo podjąć decyzje , trudniej później z nią żyć"
Początkująca
16-08-2014, 09:37:35

pozdrawiam z nad morza pogoda nie rozpieszcza
Początkująca
16-08-2014, 18:04:56

Hejka moje kochane Szyjki wczoraj wróciłam ze szpitala,jestem szczęśliwa że to już za mną.....Na razie czuję się dobrze tylko nie mogę pokochać mojego nowego przyjaciela "kołnierzyk"
Forumowicz
18-08-2014, 07:04:25

Dziń Dobry WSZYSTKIM PERYSKOPKOM.Wczoraj wróciłem z WIATRAKA-festiwal piosenki żeglarskiej-rejs do Ystad i z powrotem. Troche było fali ale przez ok.2 godziny peryskop sprawiał sie dobrze,bujanie się przy muzyce też przezyłem.Sprawność powraca..............oceniam na 95%.Miłego dzionka z nad Bałtyku dla wszystkich bolesnych przed i po i w trakcie.............piotr
piotr19 C-5/C-6,C-6/C7,implanty ;Peek Prevail stabilizacja C-5-C6-C7,4 śróby operacja;13.11.2012.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: