Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29017)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

Forumowicz
20-02-2013, 11:14:32

Achoj tam ladowi.Wypłynołem z wanny.A teraz ydam się na karuzele z solarium-dobry kawalek pojdzie dalej Raf
piotr19 C-5/C-6,C-6/C7,implanty ;Peek Prevail stabilizacja C-5-C6-C7,4 śróby operacja;13.11.2012.
Wtajemniczona
20-02-2013, 11:34:36

Karolino, nie jesteś sama. Takie oczucia i nastroje jak u Ciebie miało bęwnie wiele osób. Ja również. Pojawia się to jak wielka fala. Raz jest lepiej , raz gorzej. Taka jest nasza psychika. Był czas, że przez moje problemy zdrowotne z szyjką całkowicie przestałam wychodzić z domu. ponieważ mam zasłabnięcia, to bałam się, że jak gdzieś sama wyjdę , to zemdleję. popadłam w mega doła. Samopoczucie fizyczne to tylko potęgowało. Nerwy zaczęły szaleć i dołożyły dodatkowych atrakcji. Przez jakiś czas brałam antydepresanty. Pomogło, ale odstawiłam je przed planowanym terminem operacji, który mi przesynięto. Niestety ciągłe oczekiwanie na nowy termin nie wpływa na mnie pozytywnie, ale statam sie z całych sił nie poddać dołowi. Raz jest lepiej a raz gorzej. To, że jestem na forum w pewnym stopniu mi pomaga. Więc Karolino pisz jak cię coś męczy. Po to jesteśmy, aby się wspierać nawzajem. Miłego dnia życzę wszystkim.
p.s. dzisiaj znowu dzwoniłam do szitala i znowu mnie zwodzą z terminem operacji.
Wtajemniczona
20-02-2013, 11:40:00

hejka ludziki, piotrze oglądałam twoje zdj, sztorm piękny, zazdroszcze ci że mieszkasz nad morzem bo ja je kocham a widze raz na pare lat,
wczoraj zadzwonilam do mojego dr i zapytałam czy mogę wezwać fizjoterapeute zeby mi te powięzi poluzował, ale zabronił, powiedział mi natomiast żeby sobie od rodzinnego wzięła recepte na myolastan, i za tydzien mam pojechac na wizyte kontrolną,
czytam was ale nie zawsze pisze, czasami prawa ręka za brdzo dokucza, więc obiecuję sobie że potem nadrobię, ale wiadomo potem inne tematy i już do danej myśli się nie wraca
dobrze piotrze że się tak pilnowałeś, bo mnie się zdarza zapomnieć i podniese ręke do góry, ale ból dzisiaj juz mniejszy, nie wiem czy działają leki czy ta maść traumon, czy nic nie robienie, ale jest troszkę lepiej, jutro minie 2 tygodnie, ale szybko to zleciało
do osób przed, powiem wam tylko że każdy się boli, i każdy do ostatniej chwili rozważa za i przeciw, ja jak podpisałąm zgodę miałam ochotę uciec jak najdalej, strach mnie paraliżował
nawet skrobnęłam pare słow a obecnie pisanie twórcze zdaża mi się niezmiernie żadko(wręcz okazjonalnie)
otacza mnie ocean strachu,
z dala od wszystkich któtych kocham,
wdziera się na moją bezpieczną tratwę...
spienione i czarne wody grozy wdzierają się,
czy zdąże im powiedzieć jak bardzo ich kocham
.....jestem sama
....strach jest mną
emocje niestety kierują naszym życiem, i czasami ma się głupawki, dzisiaj mimo bólu barku powiem jedno
cieszę się że to już za mną i cieszę się na każdy nowy dzień
jeżeli zabałaganione biurko jest oznaką zabałaganionego umysłu - oznaką czego jest puste biurko...?
Początkująca
20-02-2013, 11:58:17

Nie znam osoby która się nie bała przed. Straciłam zdolność komunikacji z otoczeniem oraz sama z sobą. Więc pogoniłam do psychiatry. Po antydepresantach poczułam się lepiej i zaczełam spać. Stokrotka teraz już będzie tylko lepiej
Początkująca
20-02-2013, 11:59:27

Nie znam osoby która się nie bała przed. Straciłam zdolność komunikacji z otoczeniem oraz sama z sobą. Więc pogoniłam do psychiatry. Po antydepresantach poczułam się lepiej i zaczełam spać. Stokrotko teraz już będzie tylko lepiej
Początkująca
20-02-2013, 12:10:57

Dobrze radzicie z tym psychiatrą,ja też się wybieram.Miałam termin operacji na28 marca, a wczoraj zadzwonili ze szpitala i zmienili mi na 10 kwietnia i juz mam mega doła. Człowiek nastawia się psychicznie odlicza dni,gdyby przyspieszyli a nie opóznili czułabym się lepiej psychicznie.
Malgos
Forumowicz
20-02-2013, 12:24:39

no to jak wiecie co oznacza skrót mgr inż. ??
jak nie wiecie to piszcie że nie bo czekam jak głupi z tą nagrodą
"Denerwowanie się to zemsta na własnym zdrowiu za głupotę innych"
Wtajemniczona
20-02-2013, 12:36:55

no dobra:)
ja się naraże, sorry wszystkich (ja na szcęscie mam troche inny skrócik:)
mgr inż. Możesz Gówno Robić I Nieźle Żyć ;)
Raf dawaj tę nagrodę!!
Forumowicz
20-02-2013, 12:41:27

no nieźle nieźle ale zapomniałem że jeszcze trza to od tyłu rozszyfrować
"Denerwowanie się to zemsta na własnym zdrowiu za głupotę innych"
Wtajemniczona
20-02-2013, 12:47:04

żebyś
nie wiem
ile
robił
gówno
masz
Kasia 2010-10-11 - nieszczęśliwy wypadek 2012-03-07 - MRI z potwierdzeniem dyskopatii 2012-10-23 - Operacja C5-C6 - implant stały Cervios PEEK

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: