Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29018)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

gość
28-08-2009, 10:39:00

witam to znowu ja natalia.... wczoraj około 22 przeżyłam koszmar! cały wczorajszy dzięń czułam się fatalnie więc cały czas spałam (mam tę poduszkę o której pisałyście) wieczorem było coraz gorzej osłabienie mieśniowe nie pozwoliło mi się podnieśc do toalety....i zaczoł sie okropny ból w mostku, w domu była tylko młodza siostra wiec powiadomiłam ja tylko ze cos jest ze mna nie tak...potem to już zaczeły sie okropne duszności-przysiegam myślałam ze to koniec, przybiegła sąsiadka i druga siostra...zadzwoniły na pogotowie które z relacji sasiadki wiem przyjechało po 30minutach i zamiast udzielic mi od razu pomocy to lekarz zaczoł mnie strasznie szarpac....czułam jak mocno mnie szarpie za ręke ale nie byłam w stanie wydusic z siebie słowa....dostałam jakis zastrzyk mierzono mi tętno ale nawet mnie nie osłuchano ani nie zmierzono cisnienia!lerzałam bez kołnieża -siostra sciągneła mi go gdy zaczełam sie dusic to ten lekarz na w pół przytomną posadził mnie zostawili mnie w takim stanie kiedy nie czółam już prawej ręki i miałam odrętwiałe nogi, poza tym pojawił się nowy ból straszny w lewym biodrze ... przyjechał mój chłopak i zawiózł mnie do szpitala na szaserów- ja jestem z otwocka....okazało sie że nie ma dziś ostrego dyżuru i trzeba jecha na bielany historia sie urywa w tym miejscu bo wróciliśmy do domu ...jestem dziś wykończona już nie wspmne o tym że od tych wszystkich leków potwornie boli mnie brzuch, wymiotuje wiec nie ma mowy o jedzeniu lewa strona mojego ciała jest strasznie odrętwiała...lekarz który się mną opiekuje bedzie dopiero we wtorek wiec już nie wiem co robic, nie chce znów trafic na lekarza który woli mnie nacpac dziwnymi proszkami zamiast dokładnie mnie zbadac. ciesze sie ze znałazłam to forum, bardzo sie boje!
gość
28-08-2009, 11:01:00

to mój adres mailowy neets@op.pl lub nr.518614039 prosze o jakies info ja tez z checia odpisze na sms natalia
gość
28-08-2009, 11:06:00

Natalio nie wiem czy w tym stanie możesz czekać aż do wtorku. A może wybrałabyś się jeszcze dzisiaj prywatnie do lekarza? Zobacz na www.plw.pl. Przyjmuje tam m.in. dr Wilk, który operował Zosię i Spinkę.
Wtajemniczona
28-08-2009, 11:14:00

Natalio na twoim miejscu nie czekałabym ani chwili tylko, poszła na Saszerów i spróbowała pójść na oddział , jak byłaś tam operowana to lekarz ,który jest na dyżurze raczej cię przyjmie ................najgorszym przypadku ul.mokotowska i prywatnie jak wcześniej poradziła koleżanka.Trzymaj się pozdrawiam.ADA
ADA
Forumowiczka
28-08-2009, 14:23:00

28-08-2009 o 12:11, gość :
U naszej Spinki coś dzisiaj cisza może rodzinka wróciła z wakacji ?
Miłego dnia dla wszystkich a dla pracujących weekend przed wami .
Buziaczki Gosieńka

Gosieńko, rodzinka wróciła z wakacji, owszem, we wtorek. Dziś mam ogólnie rodzinny dzień... Widzę, że wiele się tu dzieje, nowe twarze... nowi Goście... Witam Wszystkich

Ktoś pytał o dr Arkadiusza Wilka ? Ktoś się wybiera do niego z wizytą? Trochę informacji o tym lekarzu można znaleźć tu:
http://www.forumneurologiczne.pl/forum/vt,0,102,71241

oraz, oczywiście, na www.***

Spinka

PS.
Teraz rozpoczynam lekturę moich zaległości...
Spinka
gość
28-08-2009, 14:29:00

Witajcie dzisiaj udalo mi sie dostac do netu na mala chwile widze nowe twarze wybaczcie e nie odnosz€ sie do waszych postow napewno zrobie to po powrocie do domu Zosia jestes kochanym aniolem dziekuje za przekazanie pozdrowien Spinko mam nadzieje ze u Ciebie ok bo jakas cisza Magosiu jeszcze pare dni i zaczniesz sie uwalniac Dorotko ty tez sie oszczedzaj bo z tego co mowilas starasz sie chojrakowac : ja wypoczywam pelna gemba rybki mniam piwo tez Pozdrawiam wszystkich goraco ksJanusz
Forumowiczka
28-08-2009, 15:30:00

Cześć Janusz ! Ja też mam nadzieję, że u mnie ok .
Co jest na tym zdjęciu? I gdzie jest to coś?
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/85960335aa4ee8a2.html

Bardzo mi się podoba.
Spinka
Spinka
Forumowiczka
28-08-2009, 16:17:00

INFORMACJA dla naszych nowych Gości :
Od jakiegoś czasu wpisujemy się na listę. Służy nam ona w różnych celach, niezbadane jest do czego jeszcze może się przydać... Na razie planujemy czytanie książek science - fiction (z podziałem na role) w REALU przy piwie i grillu .
Zapraszamy ! Dopisujcie swoje dane !
Spinka

1. PIRANIA1 - Olsztyn
2. JANUSZ - Toruń - janusz-kur2@wp.pl - Skype: skromniak2
3. ZOSIA - Warszawa - zocha_59@o2.pl
4. GOSIEŃKA - Szczecin - gosienka44@op.pl - Skype: gosienka4444 - gg11465861
5. SPINKA - Ożarów Mazowiecki / Warszawa - myspine@gazeta.pl
6. ANNA - Goleniów - aniasz14@vp.pl - gg: 9324368
7. JANO (Janeczek) - Kraków
8. RENBAZ (Renata) - Warszawa renbaz@tlen.pl - gg: 12835246
9. ELŻBIETA - Legionowo - elaka0@wp.pl
10. MARTTKA - Białystok
11. AIRWOMAN (Agnieszka) - Warszawa
12. BOŻENA - Wrocław - ixodida@neostrada.pl
13. FURION30 (Marcin) - Zabrze m_semenowicz@onet.eu Skype:grekoo30 - gg:10867934
14. DOROTA - Ostrołęka e.d.g@wp.pl - Skype: dorka1130
gg: 10208155
15. Ania - Białystok - andrzej97@autograf.pl
16. Amadobo (Ania) - Wrocław - gg: 3348670
17. Piesmaxik (Ewa) - Ostróda - eb125@wp.pl
18. krak62 (Irek) - Kraków - ir62@o2.pl

Ostatni weekend wakacji... wybrani szczęściarze pojechali w góry...
Spinka
gość
28-08-2009, 16:53:00

Natalko, a czy robiono Ci MRI mózgu albo EEG?
Mnie to wygląda na stan pourazowy nie tylko szyi - w zeszłym roku w Janowicach byłam na rehabilitacji z chłopakiem mającym podobne objawy i mu wyszło, że ma jakieś zmiany w mózgu wskutek pobicia.
Jak mogę, pocieszam Cię, trzymaj się i biegaj szybciutko do mądrego lekarza.
to ja, Ania znana jako amadobo
gość
28-08-2009, 17:18:00

Witaj Janusz , fajnie ze się odezwałeś .Cieszymy się ze wypoczywasz i masz się dobrze ale wracaj szybko do nas bo tu nasza Zosia ma ogrom pracy , ponieważ przybywa nas jak grzybów po deszczu .
Wiem już dlaczego się tak podle czuje cały dzień , gwałtowna zmiana pogody .Cały dzień nic nie robię tylko czytam . Pozdrawiam Gosieńka

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

gość
Proszę o pomoc
Dzień dobry mam pytanie czy to jest swardzenie rosiane
gość
Wylew podpajęczynówkowy
Witam piszę bo już tracę nadzieję. Mój tata trafił do szpitala 6 dni temu , okazało się że to wylew podpajeczynkowy , obecnie jest w śpiączce na całe szczęście stan stabilny ale wciąż poważny . Nie oddycha samodzielnie, wykryli u niego genetyczną przypadłość malformacji naczyniowej wiem że na forum za pewne odpowiedzi nie uzyskam i muszę uzbierać się w cierpliwość jednak szukam jakiejkolwiek informacji która sprawi że zacznę wierzyć że wszystko będzie dobrze. Wiem , to bardzo ciężka przypadłość , tata ma 61 lat całe życie żył pracą aż do momentu wylewu . Pomoc na szczęście przyjechała bardzo szybko bo w ciągu godziny tata już był w szpitalu pod opieką . Jutro ma wynik badania szczerze nie pamiętam jakiego bo zbyt dużo informacji i stresu w ostatnich dniach . Cały czas drenowany , lekarze mówią że krwi jest niewiele , więcej płynu rdzeniowego. Błagam Was czy ktoś już kiedyś znał taki przypadek??? :
gość
Uszkodzone nerwy w głowie
Dzień dobry, Czy aktualnie jest na forum osoba, która jak w tytule ma uszkodzone nerwy w głowie? Jak z taką chorobą radzicie sobie zawodowo jeśli jedyną realną pomocą sobie jest próba ochrony uszkodzonych nerwów przed wiatrem..? Pytam, bo nie rozstaje się z nakryciem głowy (jedynie w lato). Jeśli leki, zabiegi i operacje nie przynoszą trwałej ulgi a jedynie tymczasową to jak sobie radzicie?
gość
Torbiel rathkiego lub plata tylniego
Ratunku!!! Bole glowy i oczu mgla przed oczami coraz częściej bole glowy,wymioty co drugi dzień... Zaraz się wykończę w oczekiwaniu neurologa a gdzie jeszcze rezonans... Torbiel od 4 lat
Reklama: